REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ludovic Orban promite că Guvernul nu se va atinge de voucherele de vacanță

Ludovic Orban promite că Guvernul nu se va atinge de voucherele de vacanță

Replica API 11 ianuarie 2020 | 01:13 430

Ludovic Orban a declarat, vineri, că Guvernul nu intenționează să "umble" la voucherele de vacanță, deoarece sumele alocate pentru acestea sunt deja prevăzute în legea bugetului de stat. Premierul a precizat că până la rectificarea bugetară nu se pot realoca mai mulți bani spre alocații, potrivit Mediafax.

"Bugetul este construit așa cum este scris în legea bugetului de stat. Până la rectificarea bugetară, atât timp cât la alocații pentru copii este prevăzută o suma de bani, noi nu putem să luăm bani din altă parte și să-i ducem spre alocații de copii, cu atât mai puțin de la voucherele de vacanță. Și aici, în privința voucherelor de vacanță, deși vă aduceți aminte că PSD-ul a spus că dacă vine PNL la putere va tăia voucherele de vacanță, ele au rămas și cetățenii pot beneficia de vouchere de vacanță și nu are nimeni nici cea mai mică intenție să umble la voucherele de vacanță, ele fiind prevăzute în legea bugetului", a declarat Ludovic Orban, vineri, la Palatul Cotroceni.

În luna decembrie a anului trecut, Camera Deputaților a votat, decizional, inițiativa legislativă care prevede dublarea alocației pentru copiii între 2 și 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

Șeful statului a declarat joi, întrebat ce va face cu legea care vizează majorarea alocațiilor pentru copii, că în prezent nu are de gând să refuze promulgarea actului normativ și că termenul pentru promulgare este 18 ianuarie.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anulati ma, odata, pensiile speciale. Este o rusine pentru Romania.
5
0
stai tu linistit ca traiau si inainte patronii lenesi pentru ca faceau evaziune fiscala, voucerele i-au fortat sa iasa la suprafata, sa accepte concurenta si sa plateasca impozite si taxe!! Iar un concediu are si scopul sa te odihnesti si sa te relexezi nu numai sa calatoresti!!!
0
0
Pai din vouchere traiesc multi patroni lenesi din turismul romanesc. Trebuie voturi si de la ei. Eu am "pomeni" din astea din fericire dar prefer cum ziceau unii prima de vacanta sa pot face vacanta unde vreau eu nu numai in Romania. Zilele de concediu trec consumand banii astia doar pe aici cu servicii mediocre. Plus a calatori este si un act de cultura, mai vezi si alte lucruri interesante de la altii. Dar daca zilele de concediu se consuma pe aici nu stiu daca mai raman zile multe si pentru locatii din afara, pe banii mei. Nu suntem toti boieri cu concedii lungi si bani multi.
3
1
eu nu refuz sa maresc alocatiile copiilor mie imi plac copiii ... dar in ordinea prioritatilor romanii mei! copiii pot sa mai astepte un pic daca nau murit pana acum nu mor pana la vara mai intai trebuie anticipate si apoi , poate, si bani pentru copii ... vedeti cum ma gandesc eu la toate eroii mei asa ca sunteti mandri de mine?
6
0
ATI VOTAT BAVAREZU ,,NA ,,ALOCATI MOE,,DAM BANI LA ANTICIPATE ,,TICHETE MOE ,,DAM BANI LA HOHAUS SA FACA O CASA IN BAVARIA.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272