REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ludovic Orban SFIDEAZĂ scandalurile din PNL: candidează la un nou MANDAT de președinte

Ludovic Orban SFIDEAZĂ scandalurile din PNL: candidează la un nou MANDAT de președinte

Replica API 2 februarie 2021 | 20:56 1253

Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul partidului, că şi-a anunţat colegii că are această intenţia şi imediat după ce va propune declanşarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa această intenţie, conform news.ro.

„Mi-am informat colegii, pentru că au fost foarte multe speculaţii, că am această intenţie şi că voi prezenta public imediat ce voi propune declanşarea procedurile de convocare a Congresului, această intenţie o voi materializa”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat luni la Parlament, dacă vrea să candideze pentru un nou mandat la şefia PNL, la Congres.

Orban anunţat, marţea trecută, că în luna septembrie sau octombrie va avea loc Congresul PNL. Referitor la faptul că unii colegi îi cer demisia din funcţia de preşedinte al partidului, acesta a explicat că nu comentează public astfel de lucruri, ci discută în forurile statutare ale formaţiunii.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-a criticat pe Ludovic Orban şi modul în care acesta a negociat posturile PNL în Guvernul Cîţu, apreciind că este necesar un Congres pentru desemnarea altei conduceri a partidului. Plecarea lui Orban de la conducerea PNL este susţinută şi de către secretarul general Robert Sighiartău, care consideră că PNL a pierdut alegerile generale.

PNL Teleorman, PNL Argeş şi PNL Buzău a anunţat, până acum, susţinerea lui Orban ca preşedinte al partidului, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Domnule Ludovic Orban.O decizie corecta.Cand a fost cel mai rau datorita COVID dvstr v-ati asumat respunderi este drept nepopulare pentru romani dar facute pentru binele lor.Nimeni nu si-ar fi luat o asa raspundere in asa regim de criza.Iar de tov. rares bogdan feriti-va,puteti sa il dati si afara din partid.E un lingau care v-a mancat pe la spate.Foarte mare atentie la el.
2
1
vor sa distruga PNL.ul. Scurtati-le limbile ca sa-i dezvatat de lins ciolaciul
1
1
pt gica ai ca te oftici Orban se pise pe voi comunistilor
2
3
muieeeeee pnl.muieeeeeeee orban
5
3
Foarte bine! Este cel mai bun, cu o experienta foarte mare. Este omul potrivit la locul potrivit. Da! Rares Bogdan este un necopt, o gura bogata - frate cu madam firea: vorbeste mult, prost si fara rost. Bravo d-le Orban! Va sustin.
5
5
lucovid e mai rau ca raia capreasca,se tine scai de putere,pe animalul asta doar o ridicare-n teapa l-ar mai putea ostoii
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212