REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ludovic Orban va veni într-o vizită de lucru, la Constanța

Ludovic Orban va veni într-o vizită de lucru, la Constanța

Replica API 22 iulie 2020 | 19:33 2273

Ludovic Orban, prim-ministrul României, va veni într-o vizită de lucru în județul Constanța, unde va vizita mai multe obiective joi, 22 iulie.

Potrivit anumitor surse, acesta va merge în vizită la Cernavodă, dar și în municipiul Constanța, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor de la Cazino.

Iată agenda premierului:

Ora 09:30 - Vizită, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, la Centrala Nuclearelectrica din orașul Cernavodă și întâlnire cu managementul Centralei.

Ora 11:15 - Vizită, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, la Șantierul Naval Constanța și întâlnire cu managementul Șantierului.

Ora 12:45 - Vizită, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, și cu ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan, la Șantierul de Reabilitare a Cazinoului Constanța.

Ora 20:00 - Participare, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, Olimp.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
,,Om" te-a facut pandemia asta! Oare ce avere ai adunat in perioada asta?Pt.,,cadoul" facut cu carantinatii trimisi pe litoral asta-iprimavara,te salut in gura!
2
1
Cu oamenii din management care de fapt sunt condusi de subalterni nu faci nimic. Schimbata conducerea, schimbata ghita , parasutat fara nimic in cap, un prostalu
3
1
N am votat de 15 ani si nu mai votez, dar parca mai incompetenti ca astia de acum n am mai vazut
7
1
Astazi la centrala ziceai ca a inviat Ceausescu si vine in vizita de lucru, asa forfota era,se taia iarba,se maturau aleile se vopsea de zor,etc,Rusine CNE!
9
0
opel antara si altele masini de betivi paraziti si analfabeti
5
0
Si eu tot opel am
2
0
Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma antrebat antro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu ati ei un opel??? La opel vei gasii o gama larga de modele ancepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen
2
3
Il asteptam si la Colonadele pe dl prim ministru. In meniu aperitiv haiducesc si rulada de curcan - de la ultima nunta dinainte de pandemie. Hotul proaspat !
2
1
Cati prostalai avam in orasul asta, nu ne mai facem bine...
2
1
Pt postaci pnl : sunteti niste idioti o sa sugeti pwla la alegeri!!
7
4
Dnilor PNL isti numai blocati proiectele ptr Constanta!!!
4
3
Citiva ani, se tinea dupa el Baiazid "eteks" era in stare sai suga pwla in public pentru un post de consilier
4
2
Sa te futa in kur toata Constanta.
5
3
Boanghina vine la Cta ... sa ce ? Au nenorocit poporul roman in 8 luni de cand sunt la putere !
5
4
Il bag sub masa si il fut.
2
2
ori esti prost, ori masochist...cineva care nu este de acord cu tine sau cu hotii astia care ne guverneaza, inseamna ca sunt psd-isti...oricum poporul si-a dat seama despre manipularile si dezinformarile la care sunt supusi...asa ca asteapta alegerile...si vei avea o mare surpriza
8
5
Joi suntem in 23 fraierilor
3
0
la Cernavoda.Te asteptam domn prim ministru cu un covor rosu la primarie.Am luat legatura cu dl.Trantu Panait de la crama sa ne aduca 1000 hl de vin sa te poti imbata BETIVULE.Nu a reusit niciun betiv din Cernavoda sa te bage sub masa data trecuta dar acum aduc toti betivii din oras sa faca o partida cu tine poate te trimit impachetat la Johannis.
14
3
Asa, foarte bine, latrati, javre ordinare! Cu spume la gura, daca se poate...sustineti in continuare jaful si incompetenta mizeriilor din PSD. Doar de acolo mancati de atatia ani! Voi nu mai sunteti in stare sa scoateti capul din sacosa rosie! Bine ca sunteti putini...veti vedea la alegeri, pansatilor! LMD!
9
17
Abia astept sa te scuip in fata Mandolina
16
8
Il asteptam cu placuta MUEDEZA
16
5
ascundeti bautura,inchideti bodegi ,baruri,restaurante,cluburi,dublati paza la mall-uri si magazine mari ,in special la standurile cu bauturi ca vine sica, se matrafoxeaza si ne face o cantare din mandolina de o sa ne cada chilotii din kur si o sa fuga toti turisti care mai sunt pe aici la bulgari sau greci.
16
5
I-al si pe munustrul sanatatii si pe Arafat si mergeti si intr-un spital covid din judet, sa vedeti ce pline sunt, poate asa nu mai bateti campii!
11
4
Felicitari pt comentariu anterior dar cu cine cu HUTUCA SI MITROI DELICOTI MOTORINARI EXCREMENTELE JUDETUKUI CANDVA ACUN EI COMANDA SI CU VRABIE BOSCHETU
10
2
Joi este 23 iulie
15
0
Ce cauti ba indolentule, iti faci campanie electorala, ai atat de munca cu pandemia, ai ajuns si aici pe locul 1 in UE, si tu bati campii cu tot felul de minciuni. Pune ba odata si odata economia pe picioare, acum ai atatia diasporeni in tara, da-le de lucru, nu mai deficit de 3%, creeaza locuri de munca. Ce vrei sa-i faci campanie virusatului.
19
6
Poate il schimba pe tampitul de director Ghita pus de PSD
16
9
poate propuneti sa dati afara toate odraslele fostilor securisti, va rugam
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272