REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lume prea grăbită! ŞICANE în trafic, la Constanţa!

Lume prea grăbită! ŞICANE în trafic, la Constanţa!

Replica API 25 decembrie 2017 | 00:00 343

Indisciplina în trafic continuă să fie o problemă la Constanţa. Străzile sunt pline de şoferi nervoşi, nerăbdători, tupeişti şi nesimţiţi. Nu puţine au fost situaţiile când taximetriştii au fost reclamaţi pentru comportament nepotrivit. Este şi cazul de faţă, relatat de o constănţeancă: "Circulam regulamentar, cu 50 de kilometri la oră. Un taximetrist de la City Taxi tot mă forţa să merg mai tare, iar la un moment dat, când a sesizat că circul în continuare cu 50, m-a depăşit prin dreapta, mi-a venit în faţă şi mi-a pus frână de două ori! Cât pe ce să intru în el. Eram totuşi în oraş, regulamentar se circulă cu 50, că doar nu şi-a cumpărat dumnealui şosea. Am sunat la Rutieră, iar o doamnă de la dispecerat încerca să îmi spună că nu au ce face dacă e vorba de o şicanare în trafic. I-am spus că nu e adevărat şi că o să mă duc personal să depun o sesizare", a relatat femeia. La scurt timp, aceasta a ajuns în parcarea de la Jumbo, căci acolo intenţiona să meargă, şi... surpriză! Acolo se afla şi taximetristul. "I-am făcut poză, m-a şi văzut. L-am întrebat dacă i se pare frumos ce făcea pe şosea. La scurt timp, a plecat, nu se aştepta să ne mai intersectăm şi să mai şi încep să îi fac poze!", a conchis constănţeanca.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai nenea dante I-a pune mata mana si intereseazate sa vezi cam cat timp iti trebuie sa ermini sc de soferi cu tot cu examen. nu scoala de soferi este problema,soferi astia au problem cu mansardarea.si nu cred ca tu nu ti-ai bagat scos sau trimis in origine in alt participant la traffic sa nu mai spunem de pietoni ei au cele mai pline frigidere
0
0
habar n-ai ce-i aia civilizatie si daca ai stii clar nu ti-ai dori-o. Civilizat ar fi ca scoala de soferi sa dureze 6-9 luni, iar evaluarea sa se faca corect. Daca examenul pentru permis ar fi pe bune, cum zici tu civilizat, mogaldancele tale ar dormi in statie la ratb, nu pe banda a doua, caci carnet n-ar lua in veci.
1
0
Culca-te la loc !
3
3
Incerc sa cred ca si Cta va iesi din randul oraselor cu cel mai scazut IQ,dar cand vezi comentarii ca cele de jos,BETTY,cunoscator,observam ca mai avem ceva de mers.Progeniturile mogaldanilor si canalistilor nu se dezmint,se dau mari cunoscatori aceste hahalere inculte a caror bataturi din palme nu le vor trece inca vreo 5 generatii de -acum inainte.
3
2
dupa ce ca merg pe banda a doua,mai vorbesc si la telefon
4
4
Stimata doamna. Constat cu amaraciune ca dumneavoastra, doamnele, si cativa kokalari parveniti, sunteti ''indragostiti' de banda de langa axa drumului. Nu recomandati cu ce viteza sa mearga partenerii de trafic. Vreti sa dormiti la volan, puteti sa o faceti pe banda 1. Sau mai bine stati acasa, Oricum 99,9% din doamnele aflate la volan, sunt catastrofe in trafic. Dumneavoastra, dupa teoria aplicata in situatia de fata, nu face-ti parte din procentul de 0,1%. Sarbatori fericite !...Si circulati pe prima banda.
3
7
Toti prostii si toate curvele circula foarte incet numai pe banda2 cu panaramele lor de masini de 1000e Este normal ca cineva sa se grabeasca si doreste sa circule pe banda 2 mai repede dar nu poate din cauza ca niste boi si vaci abia tin volanul in mana si mai circula si pe bsnda 2 Circulati in plm pe banda 1 cat vreti si nu va deranjeaza nimeni panaramelor de soferi de weekend Dar daca voi a-ti avut caruta cu cal inainte este greu sa te obisnuiesti cu o bulgaroaica sa circuli la fel
3
7
nu mai da tu lectii de conducere cu banda 1 si 2;C-ta are majoritatea drumurilor cu o singura banda,ca prima e ocupata cu masini parcate.deci daca nu esti masina de coloana oficiala sau urgente,politie,pompieri,etc.stai la rand ca oricum nu ma dau la o parte sa treci tu.50 la ora e limita corect?muta-te-n vest daca vrei benzi de viteza sau cumpara-ti elicopter.Si scrie-i lui Fagadau poate face parcari sa mai descongestioneze orasul,mai ales vara.
10
0
MERGI CUM VREI PE BANDA UNU. BANDA DOI ESTE PENTRU DEPASIRE. BANDA UNU BANDA DOI. SESIZAM DIFERENTA? UNU DOI. DACA MERGI INCET MERGI plm PE BANDA 1.
3
5
noile amenzi,sa depaseasca viteza maxima admisa...nu toti suntem fii sau nepoti de makidoni sau politicieni respectiv mafioti.oricum e un oras de kkat,cu trafic infernal si haotic gen India,populat cartiere intregi cu tuciurii si personaje dubioase,prosti dar mandrii si consecventi.La multi ani romanilor normali la cap si la volan!
5
0
Un jeg de tara
4
1
Asteptam uber...chemam uber...sa vina uber...hai uber... Nu cred ca mai vine uber, nu are destui bani de spaga pt piata din ct
15
0
Bai. ...de Craciun fiti mai buni. Cat despre taximetristi.....SA VINA UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER IN CONSTANTA
16
0
o adunatura de tigani borati...sa vina UBER ul
21
0
Bai, soferule! Cum circuli tu ma incet cu 50 la ora in oras? Cum adica pe prima banda cu 50 la ora, daca aia e limita legala pe orice banda in oras?Boule!
11
8
Articolul 42 Cand circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule in functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, avand obligatia sa revina pe prima banda ori de cate ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane.
14
1
Ce a facut domnul taximetrist nu este in regula! Dar nici dumneavoastra doamna nu procedati corect! Daca vreti sa mergeti incet,folositi prima banda!
10
13
cred ca rutiera nu doarme. dorm unele pe banda 2 si, dupa ce le arati ca trebuie sa foloseasca banda 1, mai au si tupeul sa posteze pe diferite site-uri isprava, sau sa le relateze! CORNUTE PROASTE ......cam este pleonasm!
14
13
Alo, rutiera, dormiti? Cand ii puneti la punct ca pe distributie pe nesimtitii astia? Toate soselele sunt ale lor. Ei nu respecta nicio regula. Alo, militia, se aude?!?
14
3
Hai craciun fericit, baietii mei!
3
7
Taximetristii o mare parte sunt imbecili
25
3
Pe litoral si niste preturi la taxi si privat de te durea creierii in cap ,asa nu vom avea o tara ca afara ,cred ca in wienna sau palm beach ar fi fost mai ieftine .
20
1
Alexandro Cucu esti mai proasta decat prevede legea cu articolul tau agramat de cacat. Soferita daca vrea sa doarma, sa doarma acasa nu pe sosea. Cat despre taxileri, numai bine. Ura.
7
18
Lasa ca poate il intalnim si noi pe CT-10-HWM si poate da Domnul sa faca si figuri. O rezolvam . Don't worry. Porcii cer un singur lucru de Ignat si Craciun...
15
7
Daca mergi ca oaia numai pe banda 2 cred si eu ca ti se pune frana in fata. Circulatia se face pe banda 1. E lege!
15
26
In seara asta , cu acelasi taximetrist am avut si eu probleme , l am claxonat a gesticulat , iar eu la randul meu am vrut sa il opresc ce este drept , dar am vazut ca e prea prost si l-am lasat in oace , un lake!
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108