REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lumea cinematografică, dar nu numai, deplânge moartea actorului canadian Christopher Plummer

Lumea cinematografică, dar nu numai, deplânge moartea actorului canadian Christopher Plummer

Replica API 8 februarie 2021 | 00:00 988

Lumea cinematografică deplânge moartea actorului canadian Christopher Plummer, vedeta filmului "Sunetul muzicii", dar şi a altor sute de filme şi piese de teatru, care a decedat vineri la vârsta de 91 de ani în locuinţa sa din Connecticut, Statele Unite, scrie Reuters, citată de Agerpres.

Christopher Plummer

Actriţa Julie Andrews

Lumea a pierdut un actor desăvârşit astăzi şi eu am pierdut un prieten drag. Preţuiesc amintirile muncii noastre împreună şi tot umorul şi distracţia pe care le-am împărtăşit de-a lungul anilor.

Actorul Chris Evans

Acest lucru este cu adevărat sfâşietor. Ce pierdere incredibilă. Puţine cariere au o astfel de longevitate şi impact. /.../ Era un om minunat şi un talent legendar.

Actorul George Takei

Sunetul muzicii este unul trist astăzi, deoarece Christopher Plummer ne-a părăsit astăzi.

Regizorul Ridley Scott

Ce tip. Ce talent. Ce viaţă. Şi am fost suficient de norocos să colaborez cu el acum mai puţin de doi ani şi am avut o experienţă minunată.

Regizorul Rian Johnson

RIP Christopher Plummer, o legendă vie care şi-a iubit meşteşugul şi a fost un gentleman absolut. Atât de norocos că am împărţit acelaşi platou.

Actriţa Helen Mirren

Era neînfricat, energic, curajos, priceput, profesionist şi un monument pentru ceea ce poate fi un actor. Un mare actor în cel mai adevărat sens.

Actriţa Ana de Armas

Mi-e inima frântă, dragul meu Chris. Îţi simt pierderea adânc înăuntru. Ce norocoasă am fost să te am lângă mine în ceea ce a fost una din cele mai bune experienţe din cariera mea. Mulţumesc mereu pentru râsul tău, căldura ta, talentul tău, poveştile tale despre Marilyn, vitaminele când m-am îmbolnăvit, răbdarea ta, parteneriatul tău şi prezenţa ta. Mă voi gândi mereu la tine cu dragoste şi admiraţie. Odihneşte-te în pace.

Actorul Don Johnson

Bătrânul meu drag tovarăş de băutură şi alergat ...ne vedem pe lumea cealaltă.

Actriţa Jamie Lee Curtis

Am lucrat foarte puţin cu el, dar am stabilit o conexiune minunată. Munca sa în acel film (Knives out) este plină de viaţă, dragoste şi dor. O interpretare frumoasă. Onorată că am putut lucra cu el.

Actor Joseph Gordon

Unul dintre cei mari.

Jurnalistul american Dan Rather

Ai luminat ecranul şi scena pe parcursul unei vieţi de artă. Gândurile mele sunt cu familia şi prietenii tăi.

Academia Americană a Artelor şi Ştiinţelor Filmului

Christopher Plummer a sedus publicul de-a lungul generaţiilor cu roluri memorabile, de la căpitanul von Trapp în "The Sound of Music" (Sunetul muzicii, 1965) până la Harlan Thrombey în "Knives Out" (La cuţite, 2019). A lucrat constant timp de peste 60 de ani, câştigând un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2012 pentru ''Beginners" (Începători). Ne va lipsi.

Sunetul muzicii - Pagina oficială de Twitter

Suntem întristaţi la aflarea morţii lui Christopher Plummer. Moştenirea sa de Căpitan al nostru va trăi în SUNETUL MUZICII pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de cei dragi lui de-a lungul timpului.

Academia Britanică de Arte, Film şi Televiziune

Ne pare rău să aflăm de moartea lui Christopher Plummer. Făcând o muncă incredibilă din anii '50, a fost nominalizat la BAFTA pentru ''All the Money in the World'' (Toţi banii din lume) şi a câştigat în 2012 pentru ''Beginners''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212