REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Luminița Vlădescu continuă să facă umbră... în conducerea Șantierului Naval 2 Mai!

Luminița Vlădescu continuă să facă umbră... în conducerea Șantierului Naval 2 Mai!

Andreea CONDURACHE 9 august 2023 | 00:00 2302

Administratorii Șantierului Naval 2 Mai SA au prelungit mandatul de administrator al Luminiței Vlădescu, fost viceprimar al municipiului Mangalia și o apropiată a liderului Felix Stroe. Decizia a fost luată în 25 iulie 2023, pentru o perioadă de 2 luni, având o indemnizație lunară de 3500 de lei. Vă reamintim că, Vlădescu a reușit să prindă un loc în CA la propunerea lui Florin Spătaru, fostul ministru al Economiei, fiind numită în funcție pe 26 mai 2023.

Luminita Vladescu continua sa faca umbra... in conducerea santierului Naval 2 Mai!Luminița Vlădescu

Pe 29 iunie, Ștefan Oprea, noul ministru al Economiei, a înaintat către AGA, nominalizările pentru membrii Consiliului de Administrație, iar pe listă se aflau și Luminița Vlădescu, pe lângă veșnica Mirela Emilia David, fosta consilieră personală a lui Spătaru, și Viorel Belezu. Pe 26 iulie a.c., acționarii șantierului au luat act de propunerea lui Oprea, prelungindu-i mandatul și Luminiței Vlădescu, ajunsă pe funcție pe 26 mai a.c., la propunerea fostului ministru al Economiei, Florin Spătaru.

Luminita Vladescu continua sa faca umbra... in conducerea santierului Naval 2 Mai!

Vlădescu a fost viceprimar la Medgidia, înainte de asta a lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Luminița Vlădescu are 6 terenuri și trei case, două credite bancare de 39.700 de euro, respectiv 247.000 lei. Anul trecut a câștigat, din poziția de consilier parlamentar, cel mai probabil al lui Felix Stroe, suma de 54.000 de lei, dar și 35.000 de lei din servicii de contabilitate și expertiză contabilă.

Luminita Vladescu continua sa faca umbra... in conducerea santierului Naval 2 Mai!Luminița Vlădescu și Felix Stroe

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ognef Dan Egmond cum explici ca la vila pe care o ai inchiriata de Damen ca si locuinta personala se perinda toti interlopi Mangaliei si au acces la tine in casa diversi dubiosi cunoscuti ca si consumatori de substante interzise?..cum explici ca Pasa se ocupa de ,,siguranta “ familiei tale si ii insoteste la cumparaturi facand pe soferul bodyguard..?..ce interese are lumea asta pestrita din preajma ta si mai ales ce oferi in schimbul lor?…esti venit de un an in Mangalia si te ai combinat cu toti interlopi orasului… Conducerea Damen Olanda nu se sesizeaza?!!
11
1
parca este idioata habarnista Annelies Damen , care conduce compania Damen din Olanda.
2
0
va dam jos pe toti la alegeri, sa nu mai auzim de psd, pnl, stroe si altii, va veni vremea cand statul va confisca tot si voi va veti duce pe camera
4
0
Nu stiu alte locuri in tara, unde sa nu existe personaje de acest fel. E infinit mai toxic decat pe vremea lui Ceausescu. Atunci fiecare intreprindere avea un birou de partid cu ale partidului,adica labareli ca si acum,plus un securist azi securitatea avand alt nume. Conducerile erau compuse totusi din oameni de specialitate. Nu vedeai habarnist politruc sa se ocupe de ce tinea de economie,inginerie. Nu era OK per ansamplu,dar acum e si mai de c***t.
4
0
au pus.o acolo ca sa nu mai deranjeze vrabioiu
2
0
Mangalia nu a vut niciodată viceprimar o femeie. Schimbă titlul.
1
1
Nu vrea sa vina sa faca umbra si in conducerea Portului Constanta ? Facem împreuna ca nici eu nu sunt mai breaz. Măcar lăsam oamenii pricepuți sa lucreze.
4
0
E mișto gagica
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272