REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Luminița Vlădescu, la conducerea Șantierului 2 Mai pentru încă 2 luni!

Luminița Vlădescu, la conducerea Șantierului 2 Mai pentru încă 2 luni!

Mirela PASCAL 26 februarie 2024 | 00:00 2958

Administratorii Șantierului Naval 2 Mai SA au prelungit mandatul de administrator al Luminiței Vlădescu, fost viceprimar al municipiului Medgidia. Decizia a fost luată în 21 februarie 2024, mandatul fiind prelungit cu 2 luni, având o indemnizație lunară de 3500 de lei. Vă reamintim că, Vlădescu a reușit să prindă un loc în CA la propunerea lui Florin Spătaru, fostul ministru al Economiei, fiind numită în funcție pe 26 mai 2023.

Luminita Vladescu, la conducerea santierului 2 Mai pentru inca 2 luni!Luminița Vlădescu

În ianuarie, Ștefan Oprea, ministrul Economiei, a înaintat către AGA, nominalizările pentru membrii Consiliului de Administrație, iar pe listă se aflau și Luminița Vlădescu, pe lângă veșnica Mirela Emilia David, fosta consilieră personală a lui Spătaru, și Gabriela Danciu. Pe 21 februarie a.c., acționarii șantierului au luat act de propunerea lui Oprea, prelungindu-i mandatul și Luminiței Vlădescu, ajunsă pe funcție pe 26 mai 2023, la propunerea fostului ministru al Economiei, Florin Spătaru.

Luminita Vladescu, la conducerea santierului 2 Mai pentru inca 2 luni!propunerea ministrului Oprea

Vlădescu a fost viceprimar la Medgidia, înainte de asta a lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Luminița Vlădescu are 6 terenuri și trei case, două credite bancare de 39.700 de euro, respectiv 247.000 lei. Anul trecut a câștigat, din poziția de consilier parlamentar, cel mai probabil al lui Felix Stroe, suma de 54.000 de lei, dar și 35.000 de lei din servicii de contabilitate și expertiză contabilă.

Luminita Vladescu, la conducerea santierului 2 Mai pentru inca 2 luni!Luminița Vlădescu și Felix Stroe

Cum a ajuns Vlădescu în CA al Șantierului Naval 2 Mai?!

Marinela Voivozeanu, fosta purtătoare de cuvânt a CJ Călărași, ajunsă șefă peste noapte la Biblioteca Județeană Călărași, a refuzat postul de membru în CA al Șantierului 2 Mai, după ce Replica a prezentat CV-ul stufos al acesteia. Calitățile extraordinare ale lui Voivozeanu au fost preluate și de presa națională, iar fosta purtătoare de cuvânt a simțit o presiune pe umeri și a considerat, în final, că nu merită să accepte acest post.

Așa că Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a deschis larg brațele în așteptarea altor propuneri, evident, tot pe criterii politice, fiind stabilită ședința AGA a Șantierului 2 Mai în vederea numirii noului membru, în locul lui Voivozeanu. Astfel, Luminița Vlădescu a ajuns în conducerea șantierului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trai bun de bugetar. Bravo ei ca ii prosteste pe fraieri
1
0
…oricum nu rezista mai mult Damen Mangalia,i sa pus cruce deja…e trist dar au distrus cu intentie un colos productiv…ar trebui condamnați ptr tradare si sabotaj industrial..alde Spataru,liana,Ognef,Mavrodin si altii….!
2
0
Isi mai impinge fiul Emanuel? :)))?
0
0
Pai fata de idioatele si prostavanele , mostenitoare a lui Kommer Damen care conduc , firma Damen din Olanda , ...asta este o profesionista !!!
3
0
Luminița este o profesionista ....de aceea merita sa ocupe acest post ....dar unde oare este profesionista ....bărbații știu...
4
1
Numiri politice , ca in anii '50! Orice sarantoc, betivan , dar om al PCR, era numit primar in satele supuse colectivizarii! Si acum, la fel! Orice incompetent profesional, dar trup si suflet cu partidul (indiferent de culoare, caci toti sunt la fel) este promovat in vreo functie g***a! Suge si el, dar si partidul se aranjeaza! Trafic de influienta la greu! Suntem in pom si pomul in aer!
12
1
Vladeasca a facut vorbele cu Vrabie. PSD no sa ia nici macar 10% cu Vladeasca. E cea mai gloaba din Medgidia.
9
0
si terenuri fara numar la unii bugetari de regula cei cu functii bune evident din meditatii cum sunt la johanis etc ca doar nu poate insinua nimeni ca au furat fara dovezi nu e asa ?
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436