REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

”Luptă aprigă” cu un pescăruș, într-un magazin din Mamaia

”Luptă aprigă” cu un pescăruș, într-un magazin din Mamaia

Replica API 22 mai 2022 | 00:06 2572

Vânzătoarea magazinului Regal Aliment din Mamaia s-a luptat la propriu cu un pui de pescăruș care i-a călcat pragul, cel mai probabil în scop de a căuta fărâme de mâncare. Totuși, vânzătoarea a ironizat pasărea după ce și-a făcut nevoile în incinta spațiului comercial, dovada că se simțea în largul ei…

Pățania femeii care ”alerga” după puiul de pescăruș a fost postată pe rețelele de socializare, după ce aceasta s-a amuzat copios în legătură cu pasărea ”zvăpăiată”. Cel mai probabil, pasărea alerga de zori, pentru a găsi ceva gustos prin magazin, dar pare că nu s-a ales cu mâncare, ci doar cu un moment de relaxare… în care și-a făcut nevoile fără ”jenă” , exact în mijlocul incintei.

Vânzătoarea s-a amuzat pe acest subiect, iar pasărea ”bezmetică” se apropie de a fi vedetă cu ajutorul momentului ei de glorie, după ce a fost postată pe TikTok. ”Ce faci mă acolo, ce cauți aici? Mi-a făcut și găinaț. Mă, ce cauți aici? Ia uite-l mă frate, se joacă cu mine în magazin… Ce faci mă? Ce-i de capul lui acesta, ieși mă de acolo… măi deci jur că mi-e frică. Mi-e frică! Vorbesc serios, ce-i acesta fraților? Vai, tu esti nebun la cap, ce-i acesta, jur că nici nu știu cum să acționez” , a declarat femeia.

Pasărea, a reușit să o ”scoată din minți” , după ce s-a ascuns într-un loc ”înghesuit” , făcând imposibilă operațiunea de ”expulzare”.

Nervii acesteia se accentuează pe măsură ce teama începe să se instaleze din cauza magazinului pe care îl avea în subordine, a clienților pe care trebuia să îi servească și, mai ales, din cauza ”apucăturilor” pe care micul pescăruș le putea avea în interiorul incintei. De asemenea, dezastrul pe care îl putea provoca printre rafturi, mizeria pe care o putea lăsa în urmă erau alte temeri ale femeii. ”Mamă unde s-a băgat lighioana. Ce cauți mă acolo? Doamne ferește, deci mi-e frică de mor! Vino încoace… el s-a speriat de mine, dar și eu de el. Aici se auzea ceva… în spatele lăzilor de înghețată. Puiul asta îmi mănâncă toate semințele din magazin. Ieși de acolo” , a mai spus femeia.

În speranța că îl poate goni, a acționat cu mătura, lucru care l-a ”înfuriat” teribil, speriind-o pe femeie, iar mai apoi, și-a făcut loc sub lada de înghețată, acolo unde cel mai probabil, avea ”culcușul” lui.

Video:

După lungi încercări de a-l da afară cu mătura, operațiunea a luat sfărșit, iar puiul de pescăruș și-a părăsit ”adăpostul” .

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce stire de tot rahatu.vanzatoare aia e de o idiotenie maxima
1
0
se vede ca vanzatoarea e cu mult mai p*****a ca pescarusul.
1
0
De multe ori unii percarusi sunt mai civilizati si inteligenti ca oamenii ,daca ati sarit ca hunii pe el normal ca v-a fugarit .Era suficienta o singura persoana sa-l dea afara .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108