REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LUPTA ‘INTERLOPILOR’ din MANGALIA s-a MUTAT în sala de judecată

LUPTA ‘INTERLOPILOR’ din MANGALIA s-a MUTAT în sala de judecată

Replica API 24 februarie 2021 | 00:07 6257

Mai multe persoane cu nume… ”sonore” pe plan infracțional au fost trimise în judecată pentru lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP), dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Mangalia. Însă, așa cum este procedura, dosarul trece prin faza camerei preliminare, iar aici inculpații au depus o contestație, obiectul fiind: măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară. În funcție de decizia judecătorului, se va decide dacă începe procesul penal sau nu.

Cei trimiși în judecată, dar care, totodată, au și depus contestația, sunt: Onicel Cristian Gheorghe, Alexa Radu Nicolae, Iuzeir Raim și Dumitru Vasile, iar persoane vătămate: Mateeş Alexandru și Alexa Radu-Nicolae. Așa cum este precizat mai sus, toți sunt cunoscuți pe plan local pentru diverse scandaluri, dar și pentru alte fapte infracționale.

Spre exemplu, anul trecut în vară, au avut loc mai multe ”lupte de stradă” în Mangalia și Vama Veche, implicați fiind cei de față. Au fost mai multe speculații la acea vreme, ba că era vorba de controlul zonelor în care se traficau droguri, ba conflicte mai vechi.

Detalii aici: LUPTE GRELE pentru CONTROLUL ZONEI în care se VÂND DROGURI, la MANGALIA

Unul dintre scandaluri, în iulie 2020

La finele lunii iulie a anului trecut, în urma cercetărilor în dosarul penal care se referă la lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat șase persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, bănuite că ar fi fost implicate într-un conflict petrecut în data de 18 iulie 2020, pe o stradă din municipiu. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina unui bărbat, de 33 de ani, infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și două fapte de lovire sau alte violențe. La data de 21 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, după care miercuri, 22 iulie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă. Totul a ieșit la iveală în urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, acolo unde se vede că mai multe persoane au fost implicate în două scandaluri consecutive.

Detalii aici: SCANDAL cu REPETIȚIE pe STRĂZILE din MANGALIA!

Inculpații au fost trimiși în judecată pe 11.09.2020, la Judecătoria Mangalia, iar contestația se va judeca la Tribunalul Constanța pe 29.03.2021.

Roxana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la puscarie cu clanu Raym si VASILICA CARE ARE CACAT IN BURTA VASILICA FERMECATU
0
0
moaaa, 7.62 are reculul prea mare, io il vreau mai mic de 6.5
0
0
CE CLAN MAI ARE RAIM CARE IA VIAGRA CA NU MAI POATE DELA STEROIZ LA SA SA SE DUCA LA POARTA ALBA CA VINE SAVA SAI ADUCA BRINZA PENTU SUBEREC SA BAG PULA IN RAIN SI TAMER CARE MIA BAGAT COPILU ORLANDO LA PUSCARIE
0
1
Interlopii pulii! Toti caraghiosii au ajuns interlopi. Apare o filmare pe YouTube sau la TV cu unii care se bat ca femeile, si gata, sunt interlopi.
4
1
Una bucata calibru 7,62 de cap de viiiita furajata, pretul platit ca-n China, de familie si se rezolva problema. La inchisoare inseamna platit tot de noi.
6
0
Sa stea la jilava, acolo le est locu!
2
0
Eu cu fratele meu sarafu ne bagam pula in voi
4
2
adevarat,ca acest Piciu este arzoi si sifon....ma ars si de lovele,dar dumnezeu nu doarme.
4
0
Vanghelici,tu esti un sifon parat ca Piciu din Mangalia,ati sifonat tot,chiar si prietenii apropiati.Niste mizerii,caracter 0 barat!
4
1
Baga mi as pula in clanu lu raim e o sluga care a fost futut de mine la puscarie la poarta alba
7
1
Cica veniti la electrica furnizare sa va bagati ca e bine lanoi.Vai ce sa spun cred ca ce mila va e de noi ca mai puneti si voi de la voi sa fie pretul mic ca v a dat mata voua energie nu mai e a statului e patron acum
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367