REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lupu, NEMULŢUMIT de activitatea DSP Constanţa

Lupu, NEMULŢUMIT de activitatea DSP Constanţa

Replica API 14 noiembrie 2020 | 00:03 7676

Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre desființarea mai multor departamente din cadrul instituției care nu și-au făcut treaba. Totodată, s-a pus și problema demiterii din funcțiile de conducere ale unor instituții subordonate Consiliului Județean. Printre cei vizavi se numărăşi Cristina Schipor, şefa DSP.

Președintele CJ, Mihai Lupu, a convocat Consiliul Judetean Constanta în sedință ordinară în data de 12 noiembrie 2020, în sala ”Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța. La finele ședinței, președintele a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, și de posibilele demiteri din funcțiile de conducere ale instituțiilor subordonate CJ-ului dar și despre desființarea unor departamente din cadrul instituției. „Încă suntem in fază de evaluare a aparatului județean. A fost foarte greu, am nevoie de cei doi vicepreședinți să preia o parte din atribuții și să facă o parte din evaluare. Deja cunosc problemele cetățenilor și vom începe să căutăm soluții. Am luat, după cum știți, mai multe măsuri la Spitalul Județean, la Protecția Copilului, la Drumuri. Asigurăm pe toți locuitorii județului Constanța că vom rezolva problemele. Vrem să folosim banul public transparent în administrația public locală. Vom fi partenerii zonei de educație și a mediului universitar, partenerii oamenilor de cultură, de sănătate. Voi stabili să vă ținem la curent aproape zilnic cu ce se întampla în administrația județeană, astfel încât toată lumea să cunoască proiectele pe care le avem de prezentat” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean.

DSP, DRDP și unele instituții de cultură vor avea directori noi

Președintele Consiliului Județean Constanța a declarat că cei care nu își fac treaba vor rămâne fără funcții. În vizorul CJ-ului sunt directorii de la DSP, Direcția de Drumuri dar și unele instituții de cultură. „Totul este în dinamică. I-am asigurat pe toți salariații Consiliului Județean că dacă vor fi parte activă a proiectelor noastre vor rămâne, daca nu, nu. Da, sună tranșant însă așa va fi. Aceasta evaluare va lua sfârșit în scurt timp pentru ca va fi o nouă organigramă, în care vor fi așezate lucrurile așa cum trebuie. Sunt anumite organism în plus sau care nu își găsesc locul aici, care nu și-au făcut treaba sau care ar trebui să-și facă treaba. Voi propune o nouă organigramă. O organigramă atât cât trebuie să fie. Voi elimina din această organigramă departamentele nefuncționale care nu-și au rolul și care nu și-au făcut simțită prezența lor în Consiliul Județean. Nu vreau să timorez oamenii. Știu foarte clar ce a funcționat și ce nu a functionat și de ce", a declarat preşedintele CJ.

Lupu: Ce vă spuneam în campania electorală, parțial sau nu, se confirmă

Din păcate, vreau să vă spun doar atât: ce vă spuneam în campania electorală, parțial sau nu, se confirmă. Lipsa de transparență, lipsa de management politic, foarte mulți oameni obedienți unui sistem politic și decizii luate într-o anumită direcție și fără transparență. Trebuie transparentizat actul administrativ. Schimbări ce vor urma sunt: Spitalul Militar, Direcția de Sănătate Publică, Direcția de Drumuri Județene, la instituțiile de cultură și la tot ce înseamnă instituțiile subordinate, vor fi evaluaţă și cei care nu și-au arătat eficiența, vom acționa în consecință. Va trebui să muncim zi și noapte pentru reconstrucția județului” a conchis președintele Consiliului Județean.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Lupule,dar prost mai esti!Spitalul Militar este U.M.02175.Ce treaba are un civil cu schimari intr-o unitate militara,nu inteleg!Dar cu ai gradul de soldat neinstruit.Mars la facut sectoare pe holurile PNL!
0
0
Lupu paznic la oi. De unde a mai aparut si asta. Ca nu prea are circumvolutiuni.
0
0
Lupule, Lupule in ce viespar te.ai bagat! Administratia nu e ca sindicatu. Omori sau esti omorat. 75 de procente trebuie lichidati.
2
0
Asa a primit ordin de la jegosul de Orban,sa-si bace amantele in locul sefilor DSP.
1
0
So pe ei Lupule! Afare cu cei angajati dupa 2000! Toti sunt marxisti.psd.mazaristi.ofiteri pensionari sau copii de securisti.
3
2
am citit multe stiri aici si toate sunt pline de greseli! mai multa atentie cand scrieti!
5
1
care dsp?toate maimutelemaprozAriste pusede pesedei,semianalfabete,asta.i dspul?alea deabia leaga doua vorbe,dar sa ia salarii imense,nici o problema.muriti ba!
11
6
Esti un prost dezinformat si datorita prostiei si rautatii nu poti deosebi adevarul de minciuna. Pt cultura ta deosebita... Dina nu e machedon... iar studentele sa invete ca fara carte nu vor promova la Dina. Toate obositele spera cu ifose sa treaca examenele... ei... la unele materii nu-i asa si pt ca nu le merge sunt frustrate si rautacioase
13
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
11
10
Da, s-a trezit si analfabetul de Lupu.Nimic nu se schimba in orasul asta !
14
2
Cred ca a venit vremea ca institutiile din mun.Constanta sa functioneze pe baza de profesionalism nu pe nepotisme asa cum incuraja PSD-ul, ambulanta care era emblema sistemului de ambulate dar prea maretul Badescu a distrus tot a inlaturat fosta echipa ca sa ramana cu oligofrenul de Dorcea si orca de Iacob care pentru functie nu ii refuza nimic "sefului" semnam si furam pentru tine.
21
3
Galbenii se pricep foarte bine sa demita profesionistii, ex cum a fost demis directorul Arsvom si a fost pus tot ala care a mai fost si a plecat de cateva ori dar cotizeaza unde trebuie...ce ii mai trebuie si capacitate de manager?
15
4
Toti politrucii si-au pus rudele pe functii mari! Doamna Schipor este o incompetenta ajunsa din secretara sefa DSP! Cum e posibil? DSP-ul si-a dovedit ineficienta exact acum cu pandemia Covid! Fostul sef al DSP -machedonul Dina, alt incompetent care mai e si cadru unuversitar si imi spunea o studenta de la medicina ca e un idiot care nu stie nici abrevierile medicale! Unde ajungem asa? Vrem calitate cat timp prostii sunt la putere? Vrem eficienta cand ne conduc incompetentii? Afara cu toti! Sper ca dl Lupu sa numeasca pe cineva calificat si nu un alt nepot de fina de sef de partid!
32
5
un dobitoc... Spitalul militar nu -i in subordinea CJ si nici DSP...
23
0
Constandin de la prestatii sociale, cand? s-a inmbogatit ea si tot neamu ei din banii de la examinari de cursuri. E pe mosia ei si nu o deranjati?
9
2
pa malai mare Daniel Georgescu de la canale navigabile cand il scuipati afara?! nemernicul cica si-a dat demisia de la PSD! Adica nu ii este rusine!
16
2
Pai in ce calitate sa demita Lupu la DSP si Militar???Cei din presa sa incerce sa se pregateasca si sa nu nai faca articole doare de dragul de a le face!!!
25
2
DSP ul e depasit. m au sunat la 10 zile dupa confirmarea pozitiva a testului.Vai de capul lor!!!
22
5
Lupu si sanatatea baba si mitraliera.Se pricepe din parti.sa vina el la spital,dsp etc sa vada cum este. pnl sau psd mizerie
21
5
Dsp nu este directie subordonata Cj iar scrieti fara sa pricepeti
22
4
Dr Serban sef ortopedie sau dr Morosan sef chirurgie 2...ar fi trebuit numiti manageri. Sectii exemplu.
11
7
cu vicepresedintele gima vor fi toti schimbati cu machedoni branzari, viitor de aur are judetul nostru.
29
3
Bine ca este multumit de activitatea conduceri CT BUS ,de ce nu vine nimeni sa vada cum se vinde tot la fier vechi pe ultima suta de metri
24
3
MIHAI CU SCHIMBAREA COMANDANTULUI DE LA SPITALUL MILITAR C TA GRESESTI, DR TRANA AUREL ESTE UN DOCTOR SI MANAGER FOARTE BUN !!!!
30
4
Muie lupule. Esti doar o sluga abjecta.
25
13
Dati afara ciuma psd ista BADESCU LAURENTIU pus manager de STROE si finasa BUMBAC GEORGETA din Minister prin examen trucat. Acest psd ost ciumat are mandat pana in Ianuarie. Colectivul din Ambulanta va roaga sa nu i mai prelungiti Analfabetul psd ist DORCEA ALEXANDRU sifonul care linge pe oricine in cur trebuie dat afara Acesti hoti ai ambulantei treb sa dispara din colectiv pentru hotiile csre le au facut BADESCU SI DORCEA SUNT CEI CARE SEMNEAZA DACTURI DE SUTE DE MILIOANE PT REPARATIILE SMBULANTELOR SI MASINILE NU SE REPARA. SUNTEM OBLIGATI SA LUCRAM CU MASINI DEFECTE CA ASA VREA DORCE
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272