REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Luschi, şeful de campanie al lui Hânsă, se visează primar la Cernavodă!

Luschi, şeful de campanie al lui Hânsă, se visează primar la Cernavodă!

Replica API 28 mai 2022 | 00:06 3365

George Luschi a reprezentat pata de culoare de la alegerile locale din Cernavodă. Cu toate că nu a mai candidat, acesta a avut niște idei mai mult decât năstrușnice pe care avea de gând să le pună în aplicare în eventualitatea câștigării alegerilor. Tunel între Cernavodă și cartierul Columbia, metrou aerian, panouri fotovoltaice pe blocuri... sunt doar câteva dintre planurile fostului șef de campanie al lui Gheorghe Hânsă, fost primar la Cernavodă. Devenit acum agent imobiliar cu acte în regulă, Luschi nu s-a lăsat de politică, având un grup unde încearcă să câștige adepți, pentru a candida la un eventual fotoliu de primar. Cu toate că se declară independent, bărbatul este un fervent susținător al AUR.

George Luschi a fost și este încă ținta glumelor de pe rețelele de socializare din cauza modului în care „măcelărește” limba română. Potrivit propriilor cuvinte, între 2000 și 2016 a făcut campanii electorale pentru fostul primar din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, lucru pe care se pare că oamenii nu l-au uitat, răutatea acestora lăsându-i un gust amar. Cu toate că momentan se axează pe cariera de agent imobiliar, politica încă îl atrage, o candidatură la primăria Cernavodă fiind următorul pas. Chiar dacă se declară independent, Luschi pare un admirator al AUR, lucru dovedit prin postările cu președintele acestui partid, George Simion.

George Luschi

Vise mărețe pentru Cernavodă

Iată doar câteva din planurile mărețe pe care George Luschi le avea pentru Cernavodă: reabilitarea rețelei de apă potabilă, alături de elevii din Cernavodă, construirea de noi blocuri pentru familiile tinere, construirea unei policlinici în cartierul Columbia, reabilitarea blocurilor și dotarea lor cu lifturi noi dar și cu panouri voltaice și visul suprem... metroul aerian. Alegerile se apropie cu repeziciune, până atunci Luschi având timp să se hotărască în privința viitorului lui politic.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Măi lume vam citit toate comentarile dvs , râd și mă minunez de ,,părerile dvs " Eu mă gândesc la un ,,proiect de oraș" oare actualul primar oare la ce se gândește !!!
1
1
Acest jeg ordinar puturos pe nume george lusky la scoala lui cea inalta nu se predeaza la munca de jos el este un ditamai agentu imobiliar cu 4 clase
1
2
CE SA FACA GAOZARUL DE PLESA - VOI A-TI VAZUT CE SOATA ARE ? O T*****A CU CAP DE MORT !
1
1
Mai Georgica ,mai dragi jurnalisti .****i omis multe proiecte nastrusnice ale "primarului" Magnific . Ati omis sa spuneti,sau poate nu stiati ca ,a stat pe ajuror social ani buni p**a a facut firma de imobiliare ,ce nu ii merge precum si-ar dori . Poate nu stiati ca in iarna aceasta si-a dat pe strazi sora din casa parinteasca ,ramanad fara energie electrica ,munca e grea ,usor e sa faci kive in tik tok ,sa cauti partenera de viata ca esti magnific ...urmasul lui Suleyman...e de plansul-rasul .**e de dat la tv la IUmor ... Ati omis proiectul cu tiroliana ...ehehe....ati omis tunelul subacvatic
0
0
daca vii primar poate scapam de actualul primar si de seful lui...ALECU, om,ul care conduce primaria....fara ALECU..primaria nu are sanse mari...
1
0
nu pot ajunge cei doi baietii madalin si daniel la zdup. apoi noi ce facem murim de foame
1
0
La cat de p***t e, probabil ca si iese primar. Asa e tara asta.
0
2
La puscarie cand se duc madalin si lefterica daniel care au femei la produs sub atenta supraveghere a lu plesa viorel polistul gay pasiv
0
0
Deocamndata Luschi mai asteapta p**a devii primar.Postul de primar il detine pestisorl sef piron madalin mdl.El taie si spanzura in orasul acvariilor Cernavoda cu ajutorul celir pusi mai sus.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367