REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 21 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6706
8.4° Constanța Duminică, 21 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6706
 

Luxten Lighting nu ratează nicio licitație la Constanța: ultimul contract are o valoare de 5,8 mil. de lei

Luxten Lighting nu ratează nicio licitație la Constanța: ultimul contract are o valoare de 5,8 mil. de lei

B.N. 27 februarie 2024 | 00:00 1135

Luxten Lighting Company, un nume de referință în industria iluminatului public, și-a consolidat din nou poziția pe piața românească prin câștigarea recentei licitații publice organizată de Primăria Constanța. Licitația, cu o valoare totală de aproximativ 5.886.766,36 RON (fără TVA), acoperă lucrările de reparații necesare pentru menținerea și întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța.

Luxten Lighting nu rateaza nicio licitatie la Constanta: ultimul contract are o valoare de 5,8 mil. de lei

Luxten Lighting Company, parte a LLC Grup, este un jucător veteran în industria iluminatului în România, care, începând cu 1996, a demonstrat o capacitate remarcabilă de a câștiga și executa licitații publice majore pentru iluminatul urban, evidențiindu-se prin inovație și fiabilitate. Cu divizii specializate în furnizarea de electricitate, iluminat public, producția de surse de lumină și aparate de măsură, Grupul Luxten oferă o gamă completă de soluții și servicii în domeniul energetic.

Luxten Lighting nu rateaza nicio licitatie la Constanta: ultimul contract are o valoare de 5,8 mil. de leiatribuirea contractului

Este interesant de observat că Luxten Lighting Company pare să fie singura entitate ce reușește constant să câștige licitațiile pentru sistemul de iluminat public din Constanța, un fapt care ar putea sugera o relație privilegiată între companie și administrația locală. Recent, a  mai câștigat un contract cu Primăria Constanța, de 5,8 milione de lei, pentru achiziţia lucrărilor de reparaţii pentru menţinerea, inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public în municipiul Constanţa precum şi a locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public/privat al municipiului Constanța, racordarea la curent electric a evenimentelor finanțate de municipiul Constanța cât și întreținerea postului de transformare 20/0,4 kv proprietatea municipiului Constanța. .
 

Luxten Lighting nu rateaza nicio licitatie la Constanta: ultimul contract are o valoare de 5,8 mil. de lei

În ultimii ani, Luxten a acumulat contracte de la stat în valoare de peste 100 de milioane de euro, o cifră impresionantă care indică o poziție solidă pe piața serviciilor de iluminat public.

Totodată, Luxten a extins spectrul activităților sale, diversificându-și portofoliul pentru a include și producția cinematografică, video, post-producția, cât și înființarea Blake Lake SRL, cu activități în pescuitul în ape dulci. Această mutare strategică a venit în urma unei scăderi a cifrei de afaceri în 2021, comparativ cu anii anteriori. Precizăm că asociații companiei sunt Claudiu Nicolae Rădulescu (64 % din acțiuni), Monica Maria Bucur (18 %), Silvian Șerbănescu (15%).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De 5 luni le dau telefoane pentru nefunctionarea iluminatului public, in zona inel 2, linga punct termic Al Cutezatorii zona parcare si NIMIC !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614