REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.1° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
35.1° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Macaralele și containerele se „bronzează“ pe plaja din Faleză Nord! Video

Macaralele și containerele se „bronzează“ pe plaja din Faleză Nord! Video

Virgil STOIAN 30 mai 2023 | 00:00 3971

Vremea călduroasă a scos din case, direct pe plajă, constănțenii, dar și puținii turiști care s-au aflat în weekend pe litoral. Și, cum trăim în Constanța și totul este posibil, atunci bronzul printre macarale n-ar trebui să ne mai mire. Pe o plajă din Faleză Nord, ditamai măgăoaia, adică o macara, a intrat pe plajă până în buza mării, pentru a aduce un container. Nu știm cât de legală este această acțiune, cert este că nu a fost prea plăcut pentru cei veniți să se bronzeze.

Macaralele si containerele se „bronzeaza“ pe plaja din Faleza Nord! Video

Litoralul... a început cu stângul. Preţurile sunt mari, la fel și obstacolele. Și anul acesta, turiştii trebuie să treacă proba răbdării printre utilaje de construcţie şi muncitori, și nu doar în Mamaia, ci și pe plajele din Constanța.

Recent, cei prezenți pe o plajă din Faleză Nord au avut surpriza neplăcută să dea nas în nas cu o macara care transporta un container, chiar în buza mării. Nu știm cât de legală a fost intrarea macarelei pe plajă, însă cei prezenți pe plajă la acea oră sigur nu au fost mulțumiți, atât din pricina zgomotului cât și a nisipului stârnit.

Macaralele si containerele se „bronzeaza“ pe plaja din Faleza Nord! Video

Probabil că utilajul aparținea ABADL sau Ministerului Afacerilor Interne, doar acestea având voie să intre pe plajă. Și dacă nu, atunci utilajul s-a aflat în zonă în beneficiul vreunui operator de plajă care-și pregătește beach barul pentru sezon.

Macaralele si containerele se „bronzeaza“ pe plaja din Faleza Nord! Video

Ce spune legea

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare mie sau este un container cu grupuri sanitare. Se pare ca tot in mare va placeti sa va facwti nevoile. Economie la hartie, la RAJA, la educatie. Bonus spalatul mokha. Niște țărani!
1
0
E o golaneala se intra direct pe plaja cu masina bariera e mereu ridicata intra toti fraierii cu gipanu sa faca poze pe plaja . Primare dormi cu basini la kuur
4
0
o tiganie a ajuns locul din jurul plajei reyna. o tiganie. la naiba, ne caracterizeaza asta oare ? unde sunt organele de control ? gunoaie, lemne, baraci, atv-uri, iar baraci, dughene, masini, containere. unde-i plaja noastra ?
12
0
Plajele au fost acaparate de bagabonti cu beach baruri si sezlonguri si umbrelute. Pe banii nostri, vom face plaja pe balcon ca nu avem loc de "afaceristi". Ala cu macaraua si containerul are avize (acces plaja, amplasare container, etc.)? A adus plaja la stadiul initial? Se sesizeaza vreun organ competent?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510