5.4° Constanța Lun., 5 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6203
5.4° Constanța Luni, 5 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6203

MĂCEL într-o casă din CORBU: TÂNĂRĂ VIOLATĂ, MAMA cu TĂIETURI, TATĂL aproape DECAPITAT!

Replica API 2 iulie 2021 13911

Măcel în localitatea Corbu, din județul Constanța! Scene de groază au avut loc într-o casă, vineri, 2 iulie, dimineața. O fată de 20 ani, din Corbu, reclamă faptul că o persoană cu cagulă ar fi intrat în casă, în jurul orelor 4:00 dimineața, și ar fi violat-o.

Aceeași persoană l-ar fi înjunghiat pe tatăl minorei care ar fi decedat. Potrivit informațiilor noastre, autorul este căutat și se fac cercetări.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Update:

Bărbatul a fost aproape decapitat!

Potrivit unor cunoscuți ai familiei, ceea ce s-a întâmplat în casă pare desprins din filmele de groază. Se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, persoana omorâtă fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să îi zboare capul.

" Avea mâna amputată, ficatul scos afară. Tăieturi groaznice la gât, a vrut să-i zboare capul..", au spus aceștia.

Oamenii din Corbu spun că la mijloc ar fi fost vorba de o reglare de conturi.

Ministrul Bode, despre cel care a comis ororile: Un dement, un dezaxat

Ministrul Lucian Bode, aflat pe litoral într-o vizită de lucru, a comentat tragedia de la Corbu:

”Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigații Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declarațiile a doi martori. În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri. Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței.

E un dement, un dezaxat care, la ora 3 dimineața, intră peste o familie în casă”, a spus ministrul.

Update:

Conform informațiilor noastre, este vorba despre familia Gheorghe, din Corbu de Sus. Aceștia erau o familie simplă, cu un trai modest. Toți cei trei copiii mergeau la școală și nu făceau probleme familiei. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, muncea în domeniul construcțiilor.

Ce spun polițiștii:

În dimineața zilei de 2 iulie a.c., în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.

Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Vezi ce zice Bode:

V.S. L.I., M.P., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Reintrodusa pedeapsa cu moartea. Astfel de nenorociri impune acest lucru
33
1
Bine a-ti facut ca ne-ati umplut n oras de parnaii analfabeti care dau in cap. PSD asumari nenorocirile pe care le-ati facut
21
5
Dumnezeul sa l ierte !Criminalul executat cu sare pe rana ....fara judecata asa merita....
34
0
actioneaza si aici ca si la arad ! dementii si dezaxatii sunt liberi si independenti!
25
0
Posibil viitor ginere,bani luati imprumut nereturnati....
5
8
Avea masca criminalul ! Deci era in regula !
13
2
Pai Mazare era la vedere,despre Luiza nu se stie decat ca a disparut si cate fete or mai fi ca ea cine stie.
28
2
Pe Luiza nu vrea sa o gaseasca nimeni...Pe Radu Mazare la adus de la capatul pamantului.
25
11
Politia s-a pensionat ....special ! ..Aparati-va singuri
55
7
De betivi si violatori
34
0
La 20 ani .asa da
23
11
Ca in MEXIC!!! Mafie
46
3

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188