REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Machiaj pentru un Revelion în tendinţe -Vezi foto

Machiaj pentru un Revelion în tendinţe -Vezi foto

Replica API 31 decembrie 2011 | 00:00 124

Machiajul de Revelion se încadrează în look-urile cu totul speciale, abordate cu ocazia sărbătorilor şi petrecerilor de iarnă. Daca locaţia şi rochia pentru petrecerea de Revelion este aleasă, atenţia ta trebuie distribuită în mod egal între machiaj şi coafuri speciale de Revelion. Asigură-te că vei arată senzaţional de sărbători şi în noaptea de Revelion, conferind o importanţă bine meritată acestor detalii care te vor transforma în sufletul petrecerii. Noi îţi oferim toate ingredientele pentru un machiaj de Revelion special, bine plasat între tendinţe, preferinţe şi tradiţie, punându-ţi la dispoziţie o galerie foto impresionantă pentru inspiraţia de sărbători. Cum obţinem un machiaj de Revelion special? Pornim prin a ne instala în atmosfera de petreceri şi tihna specifică sărbătorilor de Crăciun şi ne acordăm răsfăţul bine meritat prin sesiuni prelungite de somn, tratamente homemade sau avizate la cosmetică. Iarna este sezonul ideal pentru a acorda aspectului tenului o importanţă majoră şi a apela la tratamente de înfrumuseţare profesioniste. Putem să ne corectăm imperfecţiuni ale tenului, depigmentările produse de soare pe parcursul verii sau să ne hidratăm tenul în profunzime. Nu lăsa procedurile specializate pe mai tâziu, întrucât multe dintre ele necesită timp de recuperare şi vindecare, respectiv de acţionare asupra zonelor cu probleme. În funcţie de problemele ale tenului pe care le manifeşti, apelează la cremele de albire, exforieri profesioniste AHA/BHA sau la tratamente cu IPL, împotriva cuperozei sau capilarelor sparte. Dacă cearcănele, petele roşii sau cicatricele din vremea războielor cu acnee sunt pe lista ta neagră, investeşte într-un corector bun şi o pudră compactă de camuflare (nuanţele galben pai sau banana atenuează cearcănele, iar cele verzi neutralizează petele roşii). Odată ce tenul tău radiază, poţi începe a te inspira din ultimele tendinţe în materie de machiaj pentru sărbători. Selectează tipurile de machiaj de Revelion care se potrivesc fizionomiei şi personalităţii tale, însă nu neglija nici asortarea machiajului la ţinuta specială de petrecere.

Machiaj de Revelion- tipuri de machiaj de sărbătoare

Cele mai populare nuanţe de farduri pentru machiajul de petrecere sunt în concordanţă cu tendinţele de machiaj toamnă/iarnă 2011-2012. Optează pentru nuanţe metalice de auriu, argintiu sau bronz pentru un look retro şi păstrează look-ul simplu printr-o simplă conturare a liniei genelor cu un tuş negru. Pentru cine doreşte un plus de glamour hollywoodian, recomand şi o pereche de gene false de accente. Asortează o nuanţă de roşu potrivită tipului de ten, pentru o eleganţă aparte! Un alt tip de machiaj de Revelion preferat de multe dintre noi este smokey eyes realizat cu nuanţe puternice de negru, cenuşiu, indigo sau mov intens. Mizează pe el pentru un look cu totul special şi adaptează-l gusturilor tale prin paleta de nuanţe folosite - alb/negru sau color. Chiar şi cea mai simplă tehnică de smokey eyes poate fi spectaculoasă prin aplicarea unor particule strălucitoare în nuanţe asortate ţinutei de Revelion, aşadar dă frâu liber imaginaţiei şi experimentează până ce machiajul de Revelion este pe gustul tău. Dacă nuanţele întunecate sunt prea puternice pentru gustul tău şi optezi pentru un look nude, nu uita să păstrezi tonul festiv prin farduri iluminatoare aplicate pe arcadă şi deasupra pomeţilor. Nu neglija importanţa unei pudre transparente la final pentru a fixa machiajul şi a preveni aspectul gras al pielii în toiul petrecerii! Nuanţele naturale de blush sunt perfecte pentru orice machiaj de Revelion ai alege, aşadar optează pentru rozuri pale pentru un accent subtil şi radiază în noaptea cea mare. Găseşte-ţi inspiraţia pentru machiajul de Revelion. Petrecere frumoasă şi o noapte dintre ani, spectaculoasă!

sursa: intrefete.o

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272