REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mădălin Cîrje, primul mesaj după ce a câștigat Stand Up Revolution. Concurentul a plecat acasă cu marele premiu

Mădălin Cîrje, primul mesaj după ce a câștigat Stand Up Revolution. Concurentul a plecat acasă cu marele premiu

Cristina BĂRBUCEANU 2 ianuarie 2023 | 00:00 311

Mădălin Cîrje a primit cele mai multe voturi din partea publicului și a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro. Concurentul a postat un mesaj în mediul online în care a ținut să le mulțumească fanilor pentru tot sprijinul lor.

Sezonul 2 al emisiunii Stand Up Revolution îl are drept câștigător pe Mădălin Cîrje. Concurentul a făcut parte din echipa lui Dan Badea și a reușit să îi cucerească pe telespectatori.

După ce a plecat acasă cu marele premiu, Mădălin Cîrje a postat un mesaj în mediul online, în care a dorit să le mulțumească tuturor celor care s-au susținut.

Mădălin Cîrje, primul mesaj după ce a câștigat Stand Up Revolution

Concurentul din echipa lui Dan Badea a reușit să cucerească publicul prin creativitatea numărului său artistic, dar și prin doza de umor.

După ce a câștigat marele premiu, Mădălin Cîrje a postat un mesaj pe Instagram în care mărturisește că le va fi mereu recunoscător celor care l-au susținut pe durata compeției.

În plus, Mădălin Cîrje a mărturisit că anul 2023 va veni cu multe surprize pe plan profesional, pe care abia așteaptă să le împărtășească cu fanii.

„Sunt prea TANK. Vă mulțumesc și vă iubesc. Vă știți voi care. Acum trec la treabă, se anunță an cu show-uri, ne vedem!”, a scris Mădălin Cîrje, într-o postare.

În spatele reușitei sale, se afla multă muncă, după cum a mărturisit chiar Mădălin Cîrje, la finalul emisiunii. Emisiunea Stand Up Revolution nu a fost deloc ușoară.

În finală, concurentul din echipa lui Dan Badea i-a avut drept „rivali” pe Ioana State, George Dumitru, Mirel Popinciuc, Dan Birtaș, Mario Nistor, George Mesaroș și Sorin Șetreanu, Teodora Nedelcu și Florin Gheorghe,

„Mi-am dorit foarte mult să ajung în finală… Am avut o participare la iUmor și apariții în două sezoane Stand-Up Revolution! Muncă… foarte multă muncă pentru a ajunge aici!”, a declarat Mădălin Cîrje, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272