REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el

A.F. 1 noiembrie 2022 | 00:00 1252

Mădălin Ionescu a recunoscut că soția sa, Cristina Șișcanu, câștigă mai mulți bani decât el. Cu ce se ocupă soția prezentatorului TV.

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu

După ce a participat la mai multe emisiuni de tip concurs, Cristina Șișcanu are acum propria emisiune la Metropola TV. Într-o postare pe Instagram, Mădălin Ionescu a recunoscut că soția lui se descurcă mult mai bine financiar decât el. Cristina mai are și o mulțime de colaborări plătite și își dedică o mare parte din timp acestora.

„În afară de emisiune? Ți se pare puțin? Nici eu, nici ea nu am avut ”norocul” unor colaborări ușoare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune și să intrăm fresh în televiziune. Am muncit pe rupte. Ea, însă, are și o firmă. Colaborările/afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”, a scris Mădălin Ionescu, pe pagina personală de Instagram.

Cristina Șișcanu prezintă o emisiune la Metropla TV

Soția lui Mădălin Ionescu prezintă „După faptă și răsplată”, un show tip podcast, la Metropola TV. Vedeta este foarte încântată de noul proiect.

„E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, «După faptă și răsplată!», un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea”, spunea Cristina Șișcanu despre proiectul ei, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212