REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Madonna, în scandal cu 50 Cent. Ce comentarii a făcut rapperul la adresa celebrei cântărețe

Madonna, în scandal cu 50 Cent. Ce comentarii a făcut rapperul la adresa celebrei cântărețe

Replica API 13 decembrie 2021 | 00:09 1100

Madonna și 50 Cent sunt protagoniștii celui mai nou scandal în showbiz-ul din Statele Unite ale Americii. Totul a început de la niște comentarii în care rapperul ar fi luat în derâdere felul în care arată cântăreața în lenjerie intimă la 63 de ani. Chiar dacă artistul și-a cerut scuze în mod public, ulterior, celebra cântăreață nu a crezut în ”căința” lui.

Scandal neașteptat între Madonna și 50 Cent! Starul pop nu a ”gustat” deloc remarcile făcute de rapper despre o poză în care ea apare în lenjerie intimă și nici nu acceptă scuzele artistului. Celebra cântăreață susține că rapperul i-a transmis „scuze false” și nici măcar nu știe pentru ce ar trebui să-i pară rău.

„Scuzele tale sunt false, sunt un c**at și nu sunt valide”, a fost parte din reacția Madonnei.

Ce comentarii a făcut rapperul

La sfârșitul lunii noiembrie, Madonna a publicat o serie de imagini cu ea în lenjerie intimă în timp ce poza în pat. Ultima imagine din cadrul postării era una în care artista de 63 de ani se afla pe jumătate sub pat, doar posteriorul și picioarele fiind la vedere.

Potrivit TooFab, 50 Cent a comentat pe seama pozei, comparând-o cu cea din ”Vrăjitorul din Oz” în care o vrăjitoare se află în aceeși postură, doar că personajul era sub o casă care se dărâmase peste ea. „Cred că am rănit-o pe Madonna, că a început să caute poze cu mine din 2003. Ok, îmi pare rău, nu a fost intenția mea să te rănesc. Nu am nimic de câștigat din asta oricum, Am spus ce am gândit când am văzut poza, pentru că am mai văzut-o undeva înainte. Sper că-mi accepți scuzele”, a fost felul în care rapperul și-a cerut scuze pentru comentariile sale.

Răspunsul cântăreței

După ce a văzut mesajul lui 50 Cent, Madonna a explicat de ce nu consideră scuzele sale valide într-un video.

„Nu este valid dacă îți ceri iertare și nu ști pentru ce. Pentru ceea ce ar trebui să-ți ceri iertare este comportamentul și remarcile tale sexiste, misogine și discriminatorii pe baza vârstei. (...) Nu m-ai rănit pentru că nu am luat-o personal. Nu pot s-o iau personal pentru că nu vine dintr-un loc elvat spiritual. (...) În final, vreau să-ți spun că te iert. Sper că într-o zi să te trezești și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Îți doresc tot binele.”, i-a transmis cântăreața rapperului, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212