REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Madonna și-a făcut de cap! Artista s-a sărutat cu două femei și a distribuit imaginile fanilor

Madonna și-a făcut de cap! Artista s-a sărutat cu două femei și a distribuit imaginile fanilor

Replica API 18 august 2022 | 00:00 813

Madonna a împlinit 64 de ani pe 16 august și a sărbătorit așa cum știe ea cel mai bine! De la petrecere nu au lipsit nici momentele controversate. Madonna nu s-a sfiit să distribuie celor peste 18 milioane de fani un clip video în care apare sărutându-se cu două femei!

Madonna

De-a lungul timpului, numele Madonnei a devenit sinonim cu controversele. Artista nu s-a temut niciodată să se manifeste liber și, nu de puține ori, a fost protagonista unor momente care au ajuns să fie dezbătute în presa de peste Ocean. Nici de ziua sa nu a făcut o excepție.

Madonna a sărbătorit în Italia împlinirea a 64 de ani și a distribuit fanilor un scurt video prin care a demonstrat că știe cum să se distreze, dar și cum să consterneze!

În clipul video, artista apare pe bancheta unei limuzine, așezată strategic între alte două femei. Fără rețineri, Madonna le sărută și schimbă priviri languroase cu ele. Imaginile au fost văzute de milioane de fani din întreaga lume, peste 190.000 de persoane

Madonna le-a sărutat pe Britney Spears și Christina Aguilera

Nu este pentru prima dată când Madonna a sărutat două femei. În anul 2003, la finalul unei prestații muzicale pe care artista a susținut-o alături de Britney Spears și Christina Aguilera, Madonna nu a avut rețineri în a le săruta pe cele două artiste, în direct, în fața publicului și a telespectatorilor aflați în fața micilor ecrane!

Madonna, pusă la zid de către Biserica Catolică

Membri proeminenți ai Bisericii Catolice, dar și alți lideri religioși și-au exprimat în trecut destul de clar sentimentele față de Madonna.

După lansarea videoclipului „Like A Prayer", vedeta s-a confruntat cu o furtună de controverse, iar la acea vreme Papa Ioan Paul al II-lea a cerut boicotarea cântecului și a videoclipurilor de pe posturile de muzică din Italia.

Se pare că Madonna a revenit la sentimente mai bune. Ba chiar este dispusă să aibă o întrevedere cu Papa Francisc pentru a discuta cu el chestiuni de importanță majoră, conform propriilor declarații, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367