REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

MAE: Ambasadorul britanic Andrew Noble, primit în vizită de rămas bun de ministrul Odobescu

MAE: Ambasadorul britanic Andrew Noble, primit în vizită de rămas bun de ministrul Odobescu

Victor ROTARU 16 octombrie 2023 | 00:00 217

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Andrew Noble, a fost primit în vizită de rămas bun, de către ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu.

MAE: Ambasadorul britanic Andrew Noble, primit in vizita de ramas bun de ministrul Odobescu

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Afacerilor Externe, ministrul Luminiţa Odobescu a exprimat aprecierea faţă de nivelul foarte bun al cooperării româno-britanice.

"Parteneriatul strategic bilateral dintre România şi Regatul Unit cuprinde atât dimensiunea politico-diplomatică, economică, sectorială, a relaţiilor interumane, cât şi a colaborării în domeniul securităţii. Oficialul român a evidenţiat, totodată, semnificaţia deosebită a vizitei în România a Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, în luna iunie a acestui an", evidenţiază sursa citată.

La rândul său, ambasadorul Andrew Noble a menţionat relaţiile bilaterale "foarte dinamice" şi a evidenţiat potenţialul de dezvoltare al acestora.

Cei doi oficiali au reiterat interesul comun pentru sprijinirea Ucrainei în faţa agresiunii ruse, precum şi pentru consolidarea posturii de apărare şi descurajare pe Flancul Estic, arată MAE.

De asemenea, ministrul Afacerilor Externe a mulţumit ambasadorului Andrew Noble pentru mandatul său în România şi l-a felicitat pentru întreaga sa carieră diplomatică.

Ambasadorul Andrew Noble a fost în misiunea diplomatică de la Bucureşti din august 2018, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt de admirat acesti ambasadori din Marea Britanie. Intii invata r*mâneste si apoi vin la post!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468