REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Maestrul cofetar Silvian Miron, recomandări pentru doamnele care vor să fie suple şi după Crăciun

Maestrul cofetar Silvian Miron, recomandări pentru doamnele care vor să fie suple şi după Crăciun

Replica API 24 decembrie 2011 | 00:00 178

Dulce-acrişor

Dulce-acrişor

Maestrul cofetar internaţional Silvian Miron a declarat, într-un interviu pentru cotidianul "Replica" de Constanţa, care sunt cele mai căutate dulciuri în prag de sărbători. Tot acesta ne-a relatat care sunt dulciurile ce conţin mai puţin zahăr şi sunt recomandate doamnelor/domnişoarelor care doresc să fie suple şi să nu pună câteva kilograme în plus acum, de sărbători.

Reporter: Care sunt produsele cele mai căutate în rândul clienţilor cofetăriei "Silvian"?

Silvian Miron: În primul rând figurinele din ciocolată, dacă ne referim la partea artistică, apoi produsele pe bază de musli, fructe de pădure, care este un produs acrişor care merge după ce serveşti o masă abundentă. Este foarte căutată varianta nouă de exemplu fructe de pădure cu sos de ciocolată, acum este realizat şi porţionat, fiecare porţie cu propria ei alviolă la care este adăugat un produs opus celui de bază sau un alt exemplu, fructe - cocktail, fructe mai dulci cu fructe de pădure pe interior sub formă de sos.

Rep.: Ce preferinţe au constănţenii ca design în prag de sărbători?

S.M.: În primul rând să nu lipsească Moş Crăciunul şi tot ceea ce înseamnă peisaj de sărbători, acum la noi în special se găseşte peisajul de Crăciun.

Rep.: Aveţi multe comenzi? Reuşiţi să le onoraţi pe toate?

S.M.: Da. Reuşim, avem o echipă destul de bună şi destul de închegată şi pe planul producţiei cât şi al desfacerii, deci ne descurcăm şi facem faţă comenzilor.

Rep: Delicatesele pe care le modelaţi sunt piperate ca preţ?

S. M.: Nu sunt piperate ca preţ, pentru că nu folosim ciocolata pe bază de unt de cacao. Dacă se foloseşte o ciocolată pe bază de unt de cacao atunci produsul automat este mai scump şi va fi mai puţin accesibil tuturor persoanelor. În cazul de faţă, preţurile sunt accesibile tuturor buzunarelor pentru că şi figurinele din ciocolată şi produsele ca atare pentru desert sunt de la preţurile cele mai mici la cele mai mari.

Rep: V-aţi gândit să aduceţi ceva nou pe piaţă în această perioadă sau în viitorul apropiat?

S.M.: Depinde foarte mult de puterea de cumpărare, deci poţi să vii cu noutăţi, de exemplu bomboanele, pe care le faci automat din ciocolată pe bază de unt de cacao, făcându-le cu astfel de ciocolată ele deja devin mai scumpe decât preţul expus.

Rep.: Ce sfaturi le daţi doamnelor/domnişoarelor care nu se pot abţine de Crăciun de la dulciuri, dar în acelaşi timp vor să fie suple?

S.M.: Soţia mea de multe ori zice: "Nu exagera, indiferent de ceea ce faci" şi are perfectă dreptate, la fel zic şi eu: Nu exageraţi! Doamnelor, domnişoarelor pot să le recomand dulciuri cu fructe de pădure care sunt acrişoare, ele nu au un conţinut mare de zahăr, nici în frişcă nu adăugăm mult zahăr cum adăugăm în celelalte, deci iarăşi e o cantitate mică de zahăr. Acest produs este recomandat într-adevăr şi noi îl mâncăm cu mare plăcere pentru că îl simţi ca atare. Nu îl recomand de exemplu copiilor, ei sunt dornici de dulce, de ciocolată, când dau peste acest gust acrişor nu le place, preferând ciocolata, cu toate că şi acolo avem capitolul fructe, avem produsul pentru cei care doresc un gust mai dulce, unde nu folosim fructe de pădure însă folosim toate celelalte fructe care sunt în componenţa lor dulci.

Tatiana BELIUŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108