REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

MAGISTRAŢII CONTINUĂ PROTESTELE: „Drepturile victimelor nu le mai protejează nimeni?!“

MAGISTRAŢII CONTINUĂ PROTESTELE: „Drepturile victimelor nu le mai protejează nimeni?!“

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:18 503

Magistraţii continuă protestele împotriva modificărilor Legilor Justiţiei.

Ieri, magistraţii constănţeni au oprit activitatea, în cursul dimineţii, timp de jumătate de oră, în semn de protest faţă de noile modificări ale Legilor Justiţiei. Aproximativ 50 de magistraţi au ieşit din sălile de judecată şi au ieşit pe scările Judecătoriei Constanţa, într-o acţiune de protest paşnică, fără a scandal şi fără mesaje verbale. De precizat că activitatea instanţelor nu a fost perturbată de această acţiune, întrucât a fost asigurată de o treime din personal, potrivit legislaţiei în vigoare.

O acţiune similară a avut loc şi azi! Magistraţii au ţinut în mâini coli A4 pe care era afişat jurământul depus atunci când au intrat în magistratură.

"Vom continua protestele, în tăcere, paşnic. Considerăm că prin modificările la legile justiţiei se produce un dezechilibru major - sunt protejate în exces drepturile inculpaţilor, dar cu victimele ce facem? Pe ele nu le mai protejează nimeni?!", a spus un magistrat constănţean.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu ca esti javra pmp-ista , mai nemernicule , tu nu vezi ca le este frica de raspundere ? ei vor sa raspunda la comenzi pt anumite avantaje sau sa ia hotarari la ordin politic . ESTI PROST RAU DANE , ADU-O PE MA-TA IN STRADA , SA SE PISE CAINII PE EA .
1
1
Cui nu-i convine sa-si dea demisia. Asa este peste tot. Nu-ti plac conditiile,pleci in alta parte. Dar ati vazut ciine sa plece de la macalarie? Si din cauza astora ,sintem unde sintem dupa 28 de ani . In fond si ei au participat la lovitura de stat din 1989. nesimtiti, lipsiti de simt patriotic si civic.
6
0
Iar o suji frumos...sa ma pupi in rozeta fara sa te apleci .
3
1
Continuati protestele,ciuma rosie scartaie,lumea civilizata si responsabila este atenta la ce se intampla in Ro.Societatea civila este alaturi de voi.Nu se poate ca ,pentru doi penali sa modificam legile peste noapte,chiar daca sunt ei nr 2 si 3 in stat.Asta este un examen care ,daca-l luam,ne va propulsa in lumea civilizata.
2
7
Daca sunteti adevarati profesionisti de ce va este frica de raspundere?Noi toti care avem un servici raspundem daca gresim, deci si voi trebuie sa raspundeti, asta daca a-ti facut scoala pe bune si a-ti luat si examenele pe bune, nu pe pile cum se face.Dar voi cum nu sunteti stapani pe voi normal ca nu va convine si va faceti de ras singuri.Halal magistrati mai avem
9
1
cand s-au taiat salariile, ei au dat hotarare judecatoreasca sa nu-si taie, maririle si sporurile tot asa si le dau, sunt singurii care nu raspund de ceea ce fac.
6
3
Haide-ti incepand de luni sa protestam si noi ca " simpli catateni" pentru greselile magistratratilor care acum sunt mascate de legislatia ce o avem acum...! Aveti toate faciitatiile ce vi le putem oferii ..ca societate..! Ce vreti mai mult ?Sunteti in acel loc ca sa judecati conform legilor date de parlmentul votat de noi...de electori...! De ce sunteti asa usor de manipulate ? ne-am pierdut si ultima sansa in VOI ? sunteti chiar asa de usor de mnipulat ? am investit in voi ...... gresit ?...asta vad acum.....! Ce gust amar vad in manipularea voastra...! Sa aveti.." sarbatori fericite ""
9
2
Au dreptate magistratii ! Ei mai erau - ultimii e drept - de partea partilor vatamate . Acum , datorita PSD-ALDE , victimele se pot adresa de acum inainte , doar calugarilor si popalailor , fratii de sange al celor de la PSD-ALDE ! Unii mai gainari decat ceilalti ...
1
8
Le este frica de raspundere! Suntem in topul condamnarilor la CEDO pentru abuzurile lor!
11
2
Sa bagam lumea in parnai nevinovati
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212