REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mahershala Ali, recompensat cu două premii Oscar, debutează ca protagonist în "Swan Song"

Mahershala Ali, recompensat cu două premii Oscar, debutează ca protagonist în "Swan Song"

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:00 657

Actorul afro-american Mahershala Ali, recompensat cu două premii Oscar pentru roluri secundare, a găsit în cele din urmă proiectul potrivit pentru a debuta în calitate de interpret principal într-un lungmetraj, informează Reuters, citată de Agerpres.

Mahershala Ali

Starul american, recompensat cu premiul Oscar pentru rolurile secundare interpretate în "Green Book" şi "Moonlight", joacă de această dată rolul principal din filmul dramatic "Swan Song", care va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ în data de 27 decembrie.

"Indiferent dacă joci rolul principal, rolul secundar sau faci parte din distribuţia extinsă a unui film, întotdeauna încerci să cauţi un material bun. Mai ales când eşti un actor de culoare în această industrie şi dacă ajungi până în acest punct... dacă te vezi într-un anumit fel şi dacă vrei să fii un anumit tip de interpret, rişti să rămâi blocat într-un fel de 'buzunare' ciudate, dacă nu eşti atent", a declarat Mahershala Ali.

Filmul "Swan Song" are o acţiune plasată într-un viitor apropiat şi prezintă povestea unui bărbat aflat în stadiul terminal al unei boli, care primeşte şansa de a obţine "o dublură" a propriei persoane pentru a-şi scuti astfel familia de tristeţea provocată de moartea lui.

Deşi pelicula are accente high-tech, una dintre colegele sale de distribuţie, Naomie Harris, afirmă că "Swan Song" nu este un film SF.

"Cred că filmul acesta vorbeşte în definitiv despre iubire. Este o odă adusă iubirii şi dragostei adevărate, nu unei versiuni romanţate a iubirii, ci iubirii cu adevărat profunde, iubirii care înseamnă cu adevărat ceva", a declarat Naomie Harris.

"Swan Song" marchează debutul regizoral al cineastului Benjamin Cleary în lungmetraj.

Benjamin Cleary a câştigat în 2016 premiul Oscar pentru scurtmetrajul "Stutterer".

Cineastul speră că "Swan Song" va stârni conversaţii ample în rândul publicului despre ceea ce gândesc oamenii despre moarte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212