REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mai multe ambasade transmit condoleanţe familiilor celor care au murit în incendiul de la "Matei Balş"

Mai multe ambasade transmit condoleanţe familiilor celor care au murit în incendiul de la "Matei Balş"

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:00 1309

Mai multe ambasade la Bucureşti au transmis mesaje de condoleanţe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la Spitalul "Matei Balş" de vineri dimineaţă.

"Suntem profund întristaţi de tragedia pacienţilor de la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică pacienţilor afectaţi de incendiu", a transmis Ambasada Germaniei pe Facebook, potrivit Agerpres.

Şi Ambasada Poloniei la Bucureşti a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de la spitalul bucureştean.

Un mesaj asemănător a venit şi din partea Ambasadei Belgiei. "Transmitem condoleanţele noastre sincere familiilor îndoliate în urma incendiului de la Institutul 'Matei Balş'. Însănătoşire grabnică pacienţilor care acum se recuperează!", este textul publicat pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti au distribuit pe Twitter mesajul secretarului de stat pentru Afaceri Europene, Clement Beaune.

"Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor şi către poporul român, lovit de o nouă tragedie, la trei luni după incendiul de la Piatra Neamţ", a scris oficialul francez pe reţeaua de socializare.

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit vineri dimineaţă la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, într-un pavilion unde erau trataţi pacienţi cu COVID-19. Restul pacienţilor au fost transferaţi la mai multe spitale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sfasiat de tragedie,Iohannis se reculege pe partia de schi!Bivol fara pic de bun simt,empatie,decenta!
3
0
partase la crima aceasta,mana in mana cu ticalosii ce conduc Romania spre dezastrul suprem
3
0
pacat ca ambasadele nu spun acum ca coruptia ucide. Nu spun pt ca cozile lor de topor sunt la guvernare acum
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212