REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mai multe autovehicule înmatriculate în Constanța, căutate de oamenii legii

Mai multe autovehicule înmatriculate în Constanța, căutate de oamenii legii

Replica API 9 septembrie 2022 | 16:45 2321

Mai multe autovehicule au fost furate anul acesta, unele dintre ele fiind înmatriculate în Constanța. Printre acestea se află un Audi A8, un Seat Cordoba, dar și o motocicletă Harley Davidson Street Glide. Momentan, nu se cunosc alte detalii. În acest sens au fost demarate cercetări de către oamenii legii.

Mai multe furturi de autovehicule nu au fost încă soluționate la nivel național, fiind vorba despre cele care dispar fără urmă, fiind date în urmărire de către Poliția Română. Printre autovehiculele dispărute la nivel național, se regăsesc și 3 autovehicule înmatriculate în județul Constanța. Potrivit Poliției Române, în data de 13.07, a fost furat un autoturism Audi A8, de culoare neagră, fabricat în anul 2018, având ca număr de înmatriculare CT 89 WSA. Cercetările au fost demarate de către oamenii legii din Timiș.

Totodată, a mai fost furat și un autoturism Seat Cordoba, de culoare albastră, fabricat în anul 2004, având ca număr de înmatriculare CT 55 GSN, acesta fiind dat dispărut pe 8.06. Pe lângă acest autoturism, a mai fost furată și o motocicletă Harley Davidson Street Glide, fabricată în 2016, de culoare neagră, având ca număr de înmatriculare CT 75 WSN, aceasta fiind dispărută încă de pe 1.02. În aceste cazuri, cercetările au fost demarate de către oamenii legii din Constanța.

Păstrați acasă actele și o fotografie

Oamenii legii vă sfătuiesc să păstraţi acasă actele şi o fotografie a autovehiculului! În cazul când veţi fi victima unui furt auto, aceste documente sunt extrem de utile poliţiei pentru căutarea şi regăsirea rapidă a acestuia - inclusiv prin intermediul internetului.

Polițiștii au precizat că, de multe ori, posesorii de autoturisme le parchează în locuri neamenajate, nepăzite şi neiluminate ceea ce favorizează activitatea hoţilor; aici se încadrează şi posesorii "care uită" la vedere în interiorul maşinii lucruri tentante, ca: genţi tip "Diplomat", telefoane mobile, aparatură electronică, poşete de damă. Sunt situaţii în care autoturismele sunt lăsate descuiate şi chiar cu cheile în contact ori, datorită unor defecţiuni sunt lăsate perioade îndelungate de timp în diferite locuri de unde pot fi tractate sau dezmembrate. Un alt factor este încrederea acordată de unii posesori de autovehicule faţă de persoane necunoscute; nedotarea autoturismului cu dispozitiv antifurt. Nu trebuie uitat că orice sistem electronic de alarmare nu poate fi decât binevenit sau dacă nu trebuie folosit un sistem de blocare al uşilor.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati legatura cu Piron Madalin el este seful filierei de masini furate pe relatia Germania-Romania
0
0
Harley D, cu el a facut treaba
0
0
ce rabla de audi vechitura tigaie.nic gratis nu.mi trebuie!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272