REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai multe CABLURI atârnă NESTINGHERITE pe Șoseaua Mangaliei. VIDEO

Mai multe CABLURI atârnă NESTINGHERITE pe Șoseaua Mangaliei. VIDEO

Replica API 27 februarie 2021 | 00:22 1266

În apropierea gării CFR din Constanţa, pe şoseaua Mangaliei, mai multe cabluri atârnă la voia sorţii pe trotuar, printre autoturisme şi pietoni, putând produce accidente grave. Oamenii circulă pe lângă fire cu frică, dar se pare că nimeni nu își asumă răspunderea.

Cabluri căzute la pământ

Nu există zonă a Constanţei în care să nu existe probleme. Iată că şi pe şoseaua Mangaliei, în apropierea gării CFR descoperim cabluri rupte, căzute la pământ, ce pot pune în pericol viaţa oricui. Acestea au fost lăsate la voia întâmplării și pot produce accidente. Mai mulți trecători s-au ferit și au ocolit acest perimetru, de frica electrocutării. Zilnic trec pe aici mașini, copii, parinti, varstnici, dar nimeni nu ia nicio măsură.

“Nu știm nici ce fire sunt, nici dacă sunt de curent sau internet sau de la telefoane. Habar nu avem. Nu ne-a spus nimeni nimic. Firele acestea atârnă pe jos. Ne ferim să nu ne atingem de ele. Poate trece careva noaptea și nu știe, calcă pe ele sau ceva. Dacă sunt de curent?”, a precizat un constănţean pentru Replica.

“Sunt cabluri de date”

Contactaţi de reporterii Replica, reprezentanţii E-Distribuţie Dobrogea au precizat că aceste cabluri nu reprezintă un pericol întrucât nu sunt pentru distribuția energiei electrice. “Acestea sunt cabluri de date, nu de electricitate”, au explicat aceştia pentru Replica.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerie de reportaj... un cablu de date!
0
0
Dragilor, veniti si in spatele blocului LV22! Zona Trocadero, pe B-dul Alexandru Lapusneanu nr 93! RDS-RCS, mare firma mare, isi bate joc de abonati! Este dezastru! Paienjenis de fire este putin spus. Este nebunie! Cablurile au fost trase prin subteran, nu-i asa? Pe dracu'! In spatele lui LV22, scara A, atarna aiurea cu zecile!
4
0
Firmele de cablu au bagat in subteran parte din cbluri fara a le da jos pe cele inactive. Este un paienjenis intre bocurile ST uri de la stadion. Aloo, dle primar, lasati prostia de regulament al parcarilor si faceti putina ordine. In afara de a tiunea de imagine cu curatatul strazilor si trotuarelor nimic. Faceti ceva cu traficul pe Mircea si Tomis. Desfiintati parcarile si castigam o banda de circulatie!! Refaceti marcajele initiale la intersectia Mircea cu Ratiu! Ce e acum e o imbecilitate. Nu se mai intelege nimic
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614