REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mai multe garaje amplasate pe domeniul public au fost DESFIINŢATE

Mai multe garaje amplasate pe domeniul public au fost DESFIINŢATE

Replica API 25 februarie 2021 | 21:47 2318

"Spațiul public urban trebuie utilizat cât mai eficient. De aceea, în locul garajelor construite fără autorizație de construire sau menținute peste termenul prevăzut în autorizația de construire au apărut noi locuri de parcare destinate riveranilor care beneficiază acum de condiții civilizate pentru parcarea autoturismelor.

În ultimii 3 ani, peste 550 de garaje au fost dezafectate iar în locul lor au fost amenajate parcări moderne.

În continuare, agenții noștri acționează pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei", transmit reprezentanţii Primăriei.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DESFIINTATI GARAJELE DIN CERNAVODA ZONA TRUST-FOISOR DINTRE BLOCURI CA NU AM UNDE SA PARCHEZ OPELUL,PARDON COTETUL!
1
0
Garaje si in spatele blocului MV3A de pe Mircea cel batra
6
1
Ce uratenie,cat de mult strica garajele astea imaginea zonelor unde sunt,daca era Ceausescu trimitea buldozerul si le darama pe toate dupa care ii amenda pe toti proprietari iar daca vreunul avea aprobare ala care i-a dat aprobarea intra la puscarie 20 de ani pe care ii facea la canal sau la taiat stuf iarna in delta,isi faceau si comunisti de cap dar stiau ca este o linie peste care nu pot sa treaca.
6
0
In spate la notariatul tragone george pe soveja sunt o gramada de garaje care stau goale pe post de cazane de tuica .asta in timp ce locuitorii din zona nu au locuri de parcare .cand primaria v a binevoii sa faca o parcare acolo?.
9
0
Pe cand demolati garajele din spatele scolii 3, de langa punctul termic 33 din Faleza Nord?
11
1
Si de ce nu amenajati parcari in locul garajelor? De exemplu, in zona blocurilor BM de pe Oleg Danovski. Doar platim taxele si impozitele cele mai mari din oras.
10
0
Concret unde si ce garaje ati desfiintat de cand marinarul e primar!!!
17
2
Desfiintarea garajelor a fost inceputa de mazare. Care a dat terenurile ptr a se face blocuri. Fagadau a desfiintat garajele si a facut locuri de parcare. Se intampla deja asta. Asta tot proiectul lui fagadau este. Asta e adevarul.
19
10
F. bine domn primar.Mergi mai departe.Toate mizeriile astea de pe spatiul public,toata tigania lui Mazare-Fagadau trebuie sa dispara.Asa jeg de oras nu mai exista nici in Africa.Gata ! Ajunge ! Constanta,oras european !
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272