REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai multe locuinţe din Costineşti, SPARTE în ultima perioadă. VIDEO

Mai multe locuinţe din Costineşti, SPARTE în ultima perioadă. VIDEO

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:21 1729

Sezonul de vară este pe sfârşite dar asta nu înseamnă că hoţii îşi iau concediu. Unul dintre locurile în care au acţionat cu preponderenţă a fost litoralul, profitând de lipsa de atenţie a celor veniţi să petreacă o vacanţă de neuitat. Dacă acum câteva săptămâni doi indivizi au furat dintr-un magazin din Costineşti o sticlă de whisky, de data aceasta alţi doi hoţi s-au ales cu o pradă mult mai săracă, însă tot Costineştiul a fost ales pentru a da lovitura.

O femeie din Costineşti a postat pe un site de socializare un filmuleţ în care un individ este surprins de camerele de supraveghere în timp ce deschide tacticos poarta casei păgubitei şi apoi părăseşte în grabă locul faptei. Potrivit spuselor proprietarei casei, „prada” acestuia a fost una destul de săracă, constând într-un pachet de ţigări şi o brichetă care semăna cu un telefon mobil. Păgubita a mai declarat că, în urmă cu aproximativ două săptămâni un vecin fusese de asemenea călcat de hoţi.

Poliţia nu a fost sesizată

Contactaţi de ziarul Replica în legătură cu aceste furturi, reprezentanţii IPJ au declarat că nu a fost făcută nici o sesizare în acest caz.

VIDEO:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca nu a fost sesizata ce? Pai asa e politia ,,cu ochii pe ei'' ? Daca o victima este amenintata ca i se va lua gatul in caz ca face sesizari,e perfact,politia priveste in continuare filme cu hotii si talharii,haleste pufuleti si seminte si priveste la ecran cum se face meseria de hot. La ce platim noi ditai politie? Asa putem si noi sa ne uitam cum suntem pradati,omorati,poate ne si organizam potere si ripostam,in loc sa asteptam ceva de la privitorii in uniforme,care tot pe noi ne amendeaza daca uitam buletinul acasa.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218