REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai multe LOCURI de JOACĂ din oraş vor fi REABILITATE

Mai multe LOCURI de JOACĂ din oraş vor fi REABILITATE

Replica API 15 ianuarie 2021 | 11:01 1871

Mai multe locuri de joacă din Constanţa vor fi reabilitate în perioada următoare de către Primăria Constanţa. Proiectul vizează parcurile situate pe strada Alexandru Gherghel, în zona blocului DE22 şi strada Brizei, în zona blocurilor OB.

Locurile de joacă au intrat în vizorul Primăriei

Administraţia locală a oraşului Constanţa şi-a început noul an cu proiecte care mai de care mai ambiţioase. De la reabilitarea bulevardelor, la amenajarea de spaţii verzi şi până la reabilitarea locurilor de joacă din cartierele constănţene, ignorate până acum de foştii edili. Astfel, două locuri de joacă au intrat recent în vizorul Primăriei. Proiectul vizează modernizarea parcurilor deja existente pe strada Alexandru Gherghel, în zona blocului DE22 şi strada Brizei, în zona blocurilor ANL.

Pericol la orice pas

În prezent, aceste locuri de joacă reprezintă un pericol pentru cei mici întrucât sunt înconjurate fie de betoane, fie, în cel mai fericit caz, de pământ transformat în noroi în urma ploilor. Chiar şi aşa, părinţii sunt nevoiţi să îşi scoată copiii la aer în aceste parcuri, din lipsă de alte variante mai bune. Totuşi, se pare că în viitorul apropiat copiii vor putea beneficia de locuri de joacă moderne unde vor fi în siguranţă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sitie cineva daca, in spatele blocului DR 7, de str. Alexandru Gherghel, se amenajeaza un loc de joaca, in afara celui de langa blocul DE 22 ?
0
0
falezei vis a vis de Far, este foarte buna pentru un parculet, mai ales ca in jumatatea asta de oras nu sunt parcuri. Erea un piculet la gara dar l-a ciordit Teodosie... Sa nu incepeti cu retrocedarile, caa, nu este recomandat de geotehnie.
2
0
Felicia Ovanesian a jucat un rol profesional in afacerea FINCOGERO. Pe scurt este vorba de o epopee inceputa in anul 2000, atunci cand niste italieni obscuri au castigat o licitatie organizata de fostul primar al Constantei, Gheorghe Mihaiesi. FINCOGERO a obtinut in acest fel doua terenuri in concesiune, pe taluzul Marii Negre, in zonele Faleza Nord si Faleza-Eminescu. In Faleza Nord, era vorba de o limba de pamant din umplutura, de peste 5 hectare.
1
0
chiar asteptam sa vad cu ce tunuri din banii de la buget vor incepe si astia... sa nu va mirati daca reabilitarea unui loc va costa cat constructia unei vile... sa vedem si cine vor fi agreati de primarie sa execute aceste lucrari...!
2
1
Si Fagadau le-a reabilitat. Acum si Chitac sau Ovanesian. Mai spala si astia niste bani. Sa asfalteze ce a asaltat vechea administratie. Si aia e! Sper sa nu stati 4 ani la primarie. Poate se sesiseaza constantenii si fac petitie impotriva voastra ca ne am convins ca sunteti incompetenti. Regret ca v-am votat.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614