REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
15.7° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Mai multe persoane ÎNCĂTUȘATE în urma SCANDALULUI din Constanța, la care au intervenit MASCAȚII! VIDEO

Mai multe persoane ÎNCĂTUȘATE în urma SCANDALULUI din Constanța, la care au intervenit MASCAȚII! VIDEO

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:40 615

În urma scandalului de marți, 5 noiembrie, din fața sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanța, 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, după care, în cursul zilei de miercuri, 6 noiembrie, au fost prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Amintim că, marți, 5 noiembrie, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, are loc o încăierare între mai multe persoane. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală. Persoanele implicate au fost identificate și au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la S.M.L. Constanța pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul în cauză, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati infectiile astea de ciori sa se omoare intre ei ca si asa fac umbra degeaba pamantului. Tiganii. Pacat ca nu mai exista un al doilea Antonescu...
6
0
Luati muye cu cacat de la romanes cocardeles. Rumini neam de secaturi hoti si koorve
2
10
Poti s.o sugi fara s.o uzi ?? Hai ca vreau sa te vad cat esti de smecher , cocardele !! Tu.ti mui-aia de analfabet in gura !!
5
3
acesti mici romi trebuie sa mearga de urgenta la penitenciar si sa vezi acolo ce valoare au ei
6
2
Ia cei3cu voii rominilor sunteti smecher pe internet ca va tremura chiloti pe voi cand vine un rom romi sunt de valuare cei mai patreoti dintre romini naveti valuarea la un rom rominilor romini vioalatori
7
9
tigani prosti ! Le-a fost frica sa dea cu coasa in jegurile de gabori! Aaa! Dar stai! Nu poti sa dai in aliati!
3
4
Firma Panzer SS , se poate ocupa de linistea si desinctia orasului . Avem cele mai bun randament . Folosim : tunuri , tancuri , obuziere si pusca cu luneta . Garantam eficienta totala !
12
3
ANGRY BIRDS
18
1
Ai dreq tigani turci ne terorizeaza.In Mangalia,politia e cu ei,terorizeaza populatia.Vind tigari de contrabanda,str Ion creanga,bl C5,ap3,in spate si-au facut gardina personala.Trei blocuri terorizate de galagie!
13
1
Cum aceste Ciori ne strica viata si politia doarme,multumim frumos domnule comandant ipj
23
2
Tiganii din Piata Chiliei, cu neveste in halite imputite si copii flamanzi.
18
2
ce de "persoane" venite de la munca cimpului cu sape cu coase etc .niste tigani ordinari
14
1
un oras cu un sef la ipj preocupat doar de bunastarea sa si a familiei... sa speram ca o sa-l schimbe pe acest inginer auto de la carma ipj , cel care l-a facut scapat pe umflatul betivan cand dormea la volan in intersectie la Capitol de beat ce era...
33
0
In cazul acesta, leziunile constatate de IML s-au dublat.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468