REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mai multe SECŢII ale Spitalului Județean vor fi MODERNIZATE

Mai multe SECŢII ale Spitalului Județean vor fi MODERNIZATE

Replica API 27 iulie 2020 | 14:39 1796

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Constanța a obținut în luna iulie, de la primăria municipiului, autorizația de continuare a lucrărilor de modernizare a mai multor secții din cadrul unității spitalicești.

Autorizația inițială de construcție prevedea lucrări de consolidare a structurii clădirii unității, modernizarea clinicilor din cadrul spitalului, extinderea unității de primiri urgențe, reechiparea Computer-ului Tomograf, refacerea rețelei de apă și canalizare, amenajarea unei stații de pretratare a apei uzate, înlocuirea tâmplăriei, construirea unui depozit de sterilizare, refacerea fațadelor, dar și crearea unor căi și a unor platforme de comunicație.

Lucrări rămase de executat

Pentru că au rămas lucrări neexecutate, în luna iulie a.c., primăria a emis, la solicitarea conducerii spitalului, autorizație de continuare a lucrărilor de modernizare a unității spitalicești. Astfel, urmează să intre în proces de modernizare secțiile de ginecologie, neurologie și neurochirurgie.

De asemenea, vor fi reamenajate și secția de primiri urgențe și blocul operator ginecologie. Reparații vor fi efectuate și la rețelele de apă și canalizare și la cele de incendiu.

Valabilitatea autorizației emise este de 12 luni.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intrebati-l pe grasa cat baga in buzunar !!! Muie !!!
2
0
pina.l modernizati,mai omoriti carcalacii aia care misuna pe tine noaptea.Si puneti dreq trntorii la treaba,femeile de servici care vin sa faca curat la 23,deoarede au frecat.o pina atunc,mirlandezii muncitori proprii.Reparatiile mici in camere wcuri se pot face cu acesti trintori! nu strica niste doctori vare sa stie ceva meserie,multi sint la furat,scriitori de retete aiurea ptr firme de medicamente!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272