REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mai multe VEDETE și PERSOANE PUBLICE și-au găsit SFÂRȘITUL la MALUL MĂRII

Mai multe VEDETE și PERSOANE PUBLICE și-au găsit SFÂRȘITUL la MALUL MĂRII

Replica API 4 august 2020 | 00:00 2876

Fie că în accidente rutiere, fie că în valurile mării, rapiditatea cu care oamenii își pierd viața este uluitoare. Pe lângă localnici sau turiști, în ultima vreme, la Constanța și au pierdut viața, în doar câteva clipe, mai multe personalități.

Teribilismul, adrenalina, viteza și neatenția au provocat de cele mai multe ori accidentele nefericite. Printre cei care și-au găsit sfârșitul la Constanța se numără creatorul de modă Răzvan Ciobanu, scriitorul Mircea Tuglea și omul de radio Călin Gheorghe.

Răzvan Ciobanu

Neatenția ucide

Creatorul de modă, Răzvan Ciobanu, și-a găsit sfârșitul, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier. Acesta a condus un autoturism pe DJ 226, venind dinspre Năvodari către Sacele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere și pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto.

Și un cunoscut arbitru din Liga Națională de Baschet a murit intr-un accident rutier produs între localitățile Ovidiu si Mihail Kogălniceanu. Din cauza neatenției, arbitrul Valentin Negrea a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un stâlp de beton de pe marginea drumului. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto.

Cătălin Gemănar

Garda de corp a Angelinei Jolie, decedată într-un accident feroviar

Cătălin Gemănar a fost timp de 10 ani unul din cei mai buni luptatori ai Brigazii Antiteroriste, apoi ai Serviciului de Protecție și Pază. A indeplinit misiuni dificile inclusiv in teatrul de operatiuni din Afganistan. Acesta a murit la doar 48 de ani, în plină noapte, când mașina în care se afla a fost lovită un tren de marfă ce se deplasa de la Medgidia la Tulcea, evenimentul petrecându-se între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto. Cătălin Gemănar a fost garda de corp a celebrei Angelina Jolie în vizita acesteia în Afganstan, când vedeta de la Hollywood a venit să ajute copiii loviți de război.

Călin Gheorghe

Pierduți în valurile mării

Cunoscutul om de radio, Călin Gheorghe, de la Europa FM, a murit la doar 45 de ani, răpus de un stop cardio-respirator, pe plaja Corbu. Potrivit informațiilor, bărbatul se afla pe plaja Corbu, acolo unde i s-a făcut rău. La fata locului a intervenit elicopterul SMURD, însă bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

Vlad Dediu

Și Vlad Dediu, liderul Uniunii Studenților din România, a murit la spital după ce a fost scos din mare în stare gravă. Incidentul a avut loc în stațiunea Mamaia. Potrivit relatărilor de la fața locului, tânărul a intrat în apă, a fost prins de curenți și nu a mai putut ieși din valuri. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut în apă și a sărit în ajutorul lui. Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa. În pofida eforturilor depuse de către personalul medical, Vlad Dediu a decedat.

Mircea Tuglea

Scriitorul Mircea Tuglea a murit după ce s-a înecat în zona plajei Modern din Constanța. Martorii incidentului au susținut că acesta s-a aventurat dincolo de geamandură, în larg, când a început să dea din mâini și să ceară ajutorul deoarece nu mai putea ajunge la mal. Salvamarii au reușit să-l scoată la mal, dar starea sa era gravă. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse bărbatul a fost declarat decedat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar interlopii si politicienii nu se mai ineaca odata. Sa lege prietenii si pe lumea cealalata.
0
0
Ce ma bucur de Tzuglea! Si-a meritat-o! Prietenii stiu de ce!
0
0
Pai la cate"vedete",pitipoance si cocalari care apar in ziarele si la televizinile din Romania nu sunt chiar atat de multi
2
0
Cine sunt astia, ce merite au?
4
2
marea e deschisa si trage pe toate partile
3
0
dumnezeu nu doarme
2
2
Odihneasca-se in Peace Fiecare Persoana Vip
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108