REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mai multe VIP-uri ar putea scăpa de închisoare

Mai multe VIP-uri ar putea scăpa de închisoare

Cristina BĂRBUCEANU 25 octombrie 2022 | 16:24 2539

Instanța Supremă aruncă bomba în justiție. Mai multe VIP-uri ar putea scăpa de închisoare pe motiv de prescripție a faptelor. Principala beneficiară este Elena Udrea, în alte dosare, pentru că ea nu poate ieși din închisoare deoarece decizia nu se aplică și în cazul Gala Bute.

Faptele care au fost comise înainte de 2012 sunt pe lista de prescrieri. Pe lângă infractori de rând care ar putea scăpa de închisoare, printre beneficiarii deciziei se află și nume importantă din politică.

Elena Udrea scapă de două dosare penale, de Hidroelectrica și de cel privind campania electorală în care este cercetată împreună cu Ioana Băsescu. În cel din urmă dosar, Elena Udrea fusese condamnată la 8 ani de închisoare, iar Ioana Băsescu la 5 ani.

Și Liviu Dragnea poate răsufla ușurat, dosarul său - TELDRUM se înscrie pe această listă, faptele fiind unele vechi.

Victor Ponta, de asemenea, scapă. El este legat de dosarul Turceni-Rovinari în care în primă instanță fusese achitat alături de fostul ministru Dan Șova.

La Înalta Curte de Casație și Justiție s-a judecat o speță în care s-a pus problema invocării prescripției, ca urmare a modificării legii penale. Elena Udrea și alți inculpați ar putea ieși din pușcărie pentru că va interveni prescripția, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bateți câmpii papagalilor !!!.Va moare capra că nu ați putut fura și voi.Mars la cacat cu voi.
1
1
Ba prostilor, chiar si in titlu spune ca pt ce este inchisa acum nu scapa. Scapa de 2 dosare, Hidroelectrica si campania electorala. Pt gala Bute nu scapa. Ramane acolo. Asa ca luati cu paine prpstanilor. Acum vin eu si intreb altceva, pt ce s a iesit in strada?ca amnistia si gratierea, nu? Ok, au trecut ani si ce vedem, nu e amnistie gratiere, e PRESCRIEREA FAPTELOR. din punctul meu de vedere si mai grav. Adica, furam, o ardem aiurea cativa ani, si hop, prescriere. Pai ce am facut drag politic? Ce am facut onor Stelian Ion? Fu te n gura de can canist. Ai pisat ochii si sanki justitie una alta ai favut pachetu de legi fix invers decat mancaki kkt. Sa va bag mooe tutror useristilor. Va n gura de manglitori.
0
3
Adica mari corupti din Romania,politicieni sau oameni de afaceri din cercul de prieteni al politicienilor vor scapa de puscarie pentru ca procurori si judecatori neputand sa ii scape altfel au tot amanat procesele din diferite motive pana cand au spus"a trecut 10 ani de la comiterea faptei esti liber"si dece a apelat justitia Romana la siretlicul asta se stie,au primit salarii,pensii,pensii de serviciu total nemeritate de la parlamentari care hoti cum sunt i-au mituit pe astia din justitie cu bani dati de ei pentru ca asa a vrut pwla lor pentru ca ei parlamentari fac legile in Romania iar judecatori mituiti cu bani de la bugetul de stat al Romaniei danseaza cum vor parlamentari hoti pentru ca stiti cum se spune"cine plateste comanda muzica". Da ma se prescriu dupa 10 ani gainariile alea cu furturi de pana la 1000 de lei dar judecatori pe gainari ii condamna imediat iar pe astilalti care au furat statul cu milioane sau sute de milioane de euro ii tot amana pana ii fac scapati,prejudiciind bugetul de stat al Romaniei cu intentie,deci puscarie pentru cei care au favorizat nepedepsirea hotilor care au furat din bani statului Roman ei facanduse vinovati de favorizarea infractorului avand ca consecinta subminarea economiei nationale a Romaniei. Si la final Johanis,Ciolacule,Ciuca,ia spuneti ma,merita Romania sa ii fie ridicat raportul M.C.V.si sa primita in spatiul Schengen,sau au Olandezi dreptate cand spun ca justitia din Romania este subordonata politic ?.
4
2
sa iasa MAZARE DE LA PUSCARIE !!!!!!!!
2
3
sa iasa MAZARE DE LA PUSCARIE !!!!!!!!
1
3
Romania este prizoniera dictaturii magistratilor , exact cei care au permis vandalizarea tarii de catre politicienii constituiti in organizatii criminale . Un intreg sistem corupt a fost construit pentru a proteja infractorii , Curtea Constitutionala este o institutie care lucreaza de ani de zile in beficiul penalilor . Prescrierea faptelor pentru infractiunile grave de coruptie n-ar trebui sa existe !
11
1
Razbunarea judecatorilor ptr taierea beneficiilor va fi eliberarea infractorilor plini de bani ptr a umple golul din buzunare lasat de Banca Mondiala.
5
1
Elena... ti-a cazut sapunul
3
2
sa vedeti bomba cu vipurile constantene, in curand mazare din nou primar..
6
12
nu o sa scape asa usor
5
3
sa va dau la gingii papagalii mei
2
8
Esti p***t, scapa de doua dosare dar nu de puscarie
7
2
bun asa acum Udrea o sa tropaie pe la televiziuni sa spuna ce nedreptati a suferit excroaca .
11
3
sa le ia locul aia care.i fac scapati pe hoti!si tot aia sa acopere prejudiciul din averile proprii,puse la poprire!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212