REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă din cauza unor avarii

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă din cauza unor avarii

Replica API 21 iulie 2022 | 19:37 1668

Din cauza unor noi avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1 amplasată pe bd. 1 Decembrie 1918 și pe Magistrala 2 amplasate la intersecția str. Nicolae Milescu cu str. Ostrov, intersecție bd. I.C. Brătianu cu str. Dezrobirii, intersecție str. Dezrobirii cu str. Baba Novac nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum.

Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia.

Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Grăniceri, Tomis III, Tomis Nord.

„Din data de 20 iulie a.c. echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii.“, au transmis reprezentanții Termoficare Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu program de lucru, cum stim noi, in bataie de joc, de 3 ore din 24 chiar si in caz de avarii, o sa avem apa calda la iarna. Regret ca inca sunt abonat. Societatea asta merita sa intre in faliment, doar asa scapam de ei
0
0
Noi platim pierderile din retea, ca noi le-am facut, nu-i asa? Directorii se schimba la fata si trec dintr-o institutie in alta, tot cu salarii uriase si prime, iar boii platesc si platesc si le curge apa rece pe reteaua de apa calda. doar-doar fac si ei o parlita de baie. Managerii insa sunt prin Bahamas, Azore, Caraibe, sa-si cheltuiasca platile noastre de idioti, care indura fara masura toate aceste abuzuri ale statului impotriva noastra. HUOOOOOOO
1
0
Scuze,hai sictir
0
0
Ce salarii sunt la raja pentru muncitori? Cine sta sa sudeze pe timpul asta? Muncitori calificati nu sunt.Cei care mai stiu mesrie sunt in varsata.RAJA nu se omoara sa dea muncitorilor salarii mari.Le au putin mai mari...dar...Stai tu in apa si sudezi pe timpul asta pentru 4000 net sa zicem? Muncitorii calificati buni sunt afara de multi ani.Calificatii fara pile nu intra acolo.De asta avem zilnic gauri in oras si de la RADET,RAJA,ENEL angajarile se fac cu pile si spagi.De calificari si experienta,nivel si trepte de salarizare pentru muncitorii calificati nu se tine cont ca in tarile din UE.
1
0
Vrei cand de 30 de ani numai au carpit, banii au plecat la care alegorice, bariere, etc, si cata vreme prostii si mocanngii vor predomina tot asa o vom duce
0
0
Nu mai aveti deloc profesionisti printre voi! Cu cine mai lucrati acum? avarii dupa avarii? ce meseriasi belea aveti!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272