REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Mai multe zone din Constanța, în plin proces de modernizare

Mai multe zone din Constanța, în plin proces de modernizare

Replica API 26 februarie 2020 | 11:07 476

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe bulevardul Tomis, porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra trotuarelor pe strada Dumbrăveni.

Concomitent, se acționează în zona pieței agro-alimentare CET, unde se desfășoară lucrări de reabilitare a infrastructurii trotuarelor și de asfaltare a carosabilului.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în cartierul Faleză Sud, pe strada Lirei, în dreptul blocului FC 11 iar pe aleea Dealului din cartierul Tomis Nord se construiesc alei pietonale care vor facilita accesul la spațiul destinat celor mici.

Pentru îmbunătățirea infrastructurii și semnalizării rutiere, se montează indicatoare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna initiativa. Felicitari. In Tomis 2 sunt spatii vezi in locul trotuarelor. Str. Bogdan Voda si Maramures sunt locul preferat de plimbat cainii sa-si faca necesitatile. Pe cand si pe acolo? Vreau raspuns. Multumesc!
3
0
Cand continuati pe str Baba Novac intre Soveja si Kamsas ?Vreau raspuns urgent.
1
0
cand terminati portiunea aia cu i g duca , ati raschetat asfaltul de 2 luni pe banda din stanga si dimineata toti merg jumate pe banda 1 si 2 de nu poti sa te misti va chinuiti de trei luni sa terminati zona aia ,terminati o dracului o data .
3
0
cand va amenda Politia LOcala Enel, pentru stalpii de lemn care stau sa cada pe strazile din cartierul Baba Novac, nu vede nimeni un pericol in asta , ce asteptati sa moara, copii, adulti, sa fie strivite ,masini, ce dracului unde va sunt ochii de nu-i vedeti
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272