REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mai multe zone și bulevarde din Constanța, verificate de polițiștii locali: au fost legitimate persoane!

Mai multe zone și bulevarde din Constanța, verificate de polițiștii locali: au fost legitimate persoane!

Replica API 2 august 2019 | 03:03 383

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat o acțiune tematică pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4.

Aceștia au verificat respectarea normelor rutiere, a celor legate de menținerea curățeniei pe raza municipiului Constanța, desfășurarea în condiții legale a activităților comerciale și a serviciilor de piață, precum si respectarea normelor de conviețuire socială. Au fost monitorizate și verificate, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele locatii de interes public: Bulevardul I.C Brătianu, Cartierul Palas, proximitatea cimitirelor Palas și Municipal, Liceul C.F.R Constanța, Cartierul Compozitori, Cartierul Baba Novac, Strada Interioară (1, 3), Zona capătului de linie al autobuzului destinat transportul public în comun numărul 51, Piața Brick, Magazinul Marvimex, Zona Eden, Parcarea arondată perimetrului blocurilor M, N, P, Q, Strada I.L Caragiale, Strada Dezrobirii, Strada Poporului, Strada Portiței, Strada Soveja, Strada Eliberării, Strada Nicolae Filimon, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Theodor Burada, Strada Toplog, Strada Munții Tatra, Cartierul Medeea, Zona Industrială, unități alimentație de publică de tip bar sau magazine alimentare, centre de colectare a fierului vechi.

Au fost legitimate 32 de persoane fizice și au fost verificate 5 persoane juridice care își desfășurau activitatea comercială pe sectorul de competență arondat Serviciului Ordine Publică 4.

S- au aplicat 28 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.080 lei, din care 5 amenzi pentru săvârșirea unor fapte antisociale precum aruncarea unor ambalaje, deșeuri menajere sau diverse obiecte pe domeniul public, depozitarea unor materiale pe domeniul public, spălarea autovehicului pe domeniul public, defășurarea unor activități de reparații auto pe domeniul public, răscolirea gunoiului din containere, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, 11 amenzi pentru încălcarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 ( Codul Rutier) privind circulația pe drumurile publice, în special pentru opriri auto efectuate în mod neregulamentar, în zone în care acest lucru este interzis, dar și pentru staționarea auto în zonă interzisă ori pentru trecerea pietonilor prin loc nepermis, 11 amenzi pentru consum de alcool pe domeniul public, în baza Legii nr.61/1991 pentru sancționare faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice și 1 amendă pentru încălcarea prevederilor HCL nr. 427/2017 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai dati bani la cersetori si vor disparea!Noi cetateni ca ne facem mila de ei,,,dar in spatelelor sunt altii care ridica banii pe care noi ii dam !Oferiti le un pachet de mancare si urmariti sa vedeti ca il va arunca la gunoi
3
0
Ce actiuni tematice nene,ce suntem ca pe vremuri la ,,micii militieni''? La munca serioasa fratilor,incepeti sa fiti politisti,chiar daca vor scheuna cateva milioane de cacaciosi obisnuiti ca orice porcarie sa le fie iertata. Civilizatia se face dupa reguli,adica asa ca in afara. Vrem ca afara,sa ne purtam dracului ca afara ! Fara nunti cu manele pe strazi,fara scuipat si distrus mobilier stradal,fara sicanari in traffic,chestii de astea. Si minorii prinsi la furat si cersit,bagati la scoli de corectie,cu profil de scoli de meserii. Vrem ca afara dar sa ne purtam tot ca stricatii la cap?
3
1
exista F.R.S. nu trebuiesc opriti oamenii pe strada !
0
0
La intersectie la Victoria de mai mult de 1 an sta acolo un boschetar si doarme pe bancute si isi face nevoile pe trotuar, iar politia trece pe langa el. Ce mai vreti ?
2
1
Dupa ploaie iar ies cocalarii la spart seminte. Actiunea politiei locale trebuie sa fie una continua si de lunga durata.
8
1
Vedeti ca pe Stefan cel Mare,zona Tomis, s-a umplut de cersetori. Se vede ca au fost adusi din tara ,intrucit pe localnici ii stim.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212