REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai mulţi constănţeni cer primăriei DEMOLAREA garajelor de pe strada Mircea!

Mai mulţi constănţeni cer primăriei DEMOLAREA garajelor de pe strada Mircea!

Replica API 22 octombrie 2019 | 10:42 317

Primăria Constanța a anunţat, de data recentă, că a construit în ultimul an 56 de parcări cu peste 1.700 de locuri. Marcajele pe asfalt, care delimitează locurile de parcare, au fost trasate, în multe situaţii, pe locurile fostelor garaje, demolate între timp. Nu acelaşi lucru se poate spune şi în cazul unui bloc situat pe strada Mircea cel Bătrân unde garajele sunt parcă protejate de indiferenţa unor funcţionari publici.

Mai mulţi locatari ai blocului RM de pe strada Mircea cel Bătrân ne-au prezentat dovada că au sesizat Poliţia Locală, dar nu numai, cu privire la prezenţa unor garaje care între timp au devenit şi “domiciliu” provizoriu pentru anumite persoane. Sesizările sunt înregistrate, însă momentan nu a intervenit nimeni pentru demolarea garajelor, aşa cum speră oamenii: „Să le dărâme, să amenajeze spaţiul şi să traseze locurile de parcare – asta ne dorim”, au precizat locatarii.

În afară de dorinţa de a avea locuri de parcare, constănţenii mai atrag atenţia că unul dintre garaje, amenajat ca o adevărată prelungire a unui imobil din cadrul blocului, limitează accesul către intrarea secundară. „Este obturată intrarea secundară a blocului. În cazul unui incendiu, autospecialele de pompieri nu mai au acces”, au mai atras atenţia câţiva locatari, care speră ca, în cel mai scurt timp, să sensibilizeze autorităţile şi să beneficieze de parcare aşa cum au, spre exemplu, locuitorii de pe strada Micşunelelor – cea mai nouă investiţie de acest gen (a 56-a) anunţată de primărie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie in locul garajelor , Fagadau deja gandeste sa va faca blocuri ... orice petic este amanetat si vandut clanului si mafiotilor !
7
0
ia veniti voi pe lirei Poarta 6 spre parc sa vedeti acolo garaj si pe spatiul verde amplasat , dar de omu lucreaza in primarie
4
0
vrei sa zici hotel rin nu traian
2
0
in spate la MV3 pe Mircea cel batran, trebuie rase garajele. Oricum locul a fost ingustat de terenul de sport construit abuziv de hotelul traian. Si oricum jumatate din ele sunt depozite de vechituri, loc de muraturi nicidecum garaje
7
2
In Poarta 6, pe strada Viorelelor, chiar in statia de 2-34 langa biserica. 12 garaje reusesc sa supravietuiasca chiar daca in tot cartierul au fost rase toate garajele, in locul lor facandu-se parcari cu o multime de locuri. Acum 2 saptamani cativa proprietari ale acestor garaje au inceput sa-si arunce tot ce aveau depozitat in ele, zvonindu-se ca urmeaza sa fie demolate si acestea. 2 saptamani mai tarziu , liniste si pace. Pe langa asta cativa nenorociti mai fac si bisnita cu carburant in aceste garaje venind zilnic o gramada de masini pentru a alimenta. Chiar asa suntem luati de prosti ?
10
1
Vad ca stalpisori pun in continuare. Azi am vazut la gara la fostul Dramex. Casele astea mortuare, asa zisele garaje inca mai stau in picioare si locuri de parcare, o sula. Mergem inainte. Iar fac astia mici, deja se pregatesc. Numai ca de data asta o sa-i serveasca direct din galeata. Ca mananca votantul. Musai ca galeata sa fie rosie!
4
2
In orice oras civilizat din lumea asta se luau la rand toate containerele astea,iar pe cei care au autorizatie ii verificau cum au obtinut autorizatiile si pentru cat timp.Asta e toata treba nu e grea dar trebie sa fii corect caci daca esti corupt direct sau indirect atunci da,te au la mana aia care ti-au dat spaga si nu este chiar asa de simplu sa faci o treba banala,ma refer la cel care da ordinul sa se faca curatenie in oras.
6
1
daramati cotetele aia, ca e mai rau ca la romi
7
2
De garajele alea m-a intrebat si tzaranoiul cu freza aranjata la casa albastra si fatza de tractorist din Beidaud , dar cand i-am spus ca sunt si angajati ai primariei care au garaje , a lasat-o in aer cu marea lui amenajare de spatii parcare cu...var.
9
1
pe mircea e problema si la MV-uri. Dar cred ca e mai usor sa darame garajele in cartiere si in centru se fac ca ploua
4
1
Mai idiotule tu ai ajuns sa fi purtatorul pe cuvant al imbecililor care se pierd in maruntisuri...pe noi ne intereseaza stirea nu bulevardul
5
1
Ofticosi,frustrati ca nu au si ei garaje.Sa moara capra vecinului
6
9
La Trocadero , in spatele blocurilor LE37 si LE34 de ce nu demolati garajele ? cel din spate de la LE 37 este o epava !
6
1
Campinei colt cu intrarea Campinei cand vine primaria la 3 garaje pentru muraturi?
6
1
Nu e indiferenta, e complicitate! Au luat SPAGA sa inchida ochii!
12
1
In spate la Restaurant Rapsodia cand veniti, plin de tuica si betivi guralivi care boscorodesc batranele.
11
1
pe Hortensiei nr. 12 sunt 6 garaje.
11
1
De cand e str Mircea cel Batran bulevard?
9
3
Daca dl primar are vointa le darima !----dar nu are ----Atentie vin alegerile !
13
2
Ne alaturam si noi acesor cetateni si cerem sa fie demolate toate garajele din Constanta. Sunt constructii abuzive, inestetice si ocupa suprafete mari de teren.
22
2
Cand veti afla ale cui sunt...veti intelege! Spaga si coruptie totala in primaria Constanta!
20
3
Mai A.C. de cind str. Mircea este bulevard?
10
8
Lasati propaganda! In Tomis 2, in spatele complexului, sunt 30 de garaje, sub protectia unor smecheri din primarie.
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367