REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mai mulți CONSTĂNȚENI dau SPARGERI în GERMANIA, în BENZINĂRII și IAHTURI

Mai mulți CONSTĂNȚENI dau SPARGERI în GERMANIA, în BENZINĂRII și IAHTURI

Replica API 16 iulie 2020 | 00:15 3699

Un individ din Constanța a plecat la ”muncă” în străinătate, acolo unde, cu alte persoane, tot de la malul mării, au tot pus la cale bufuri peste bufuri. Unele le-au ieșit, altele au rămas la stadiul de tentativă. Însă, au furat tot ce au prins de la două iahturi. Daniel Prîşcoveanu a fost prins, a stat prin arest prun Hamburg, după care a venit la Constanța, aici fiind depistat de oamenii legii.

În cauză, s-a reținut următoarea situație de fapt: acum câțiva ani, în timp ce se aflau în orașul Hamburg, Germania, Daniel Prîșcoveanu împreună cu o altă persoană, prin efracție, au sustras de la bordul a două iahturi mai multe aparate, două televizoare, un înregistrator grafic, un motor extern, un dispozitiv pentru localizare pești și aparatură, cauzând un prejudiciu total de circa 10.900 euro.

foto: www.alamy.com

Vizate și chioșcurile, dar și spălătoriile

De asemenea, în baza unei înțelegeri prealabile, împreună cu alți doi participanți, în timp ce se aflau în stația de tren urban din Hamburg, au încercat să sustragă bunuri, prin efracție dintr-un chioșc, dar nu au reușit. Apoi, în baza unei înțelegeri prealabile, împreună cu alți doi participanți, în timp ce se aflau în Hamburg, au încercat să sustragă, prin efracție, bunuri dintr-o curățătorie, dar nu au reușit. În continuare, în baza unei înțelegeri prealabile, împreună cu alți trei participanți, în timp ce se aflau în Hamburg, au încercat să sustragă, prin efracție, bunuri dintr-o benzinărie, dar nu au reușit.

Judecat în Germania

Pentru această infracțiune a fost judecat de Tribunalul de Primă Instanță și Secundară, suspectul Daniel Prișcoveanu a fost eliberat provizoriu din detenția preventivă, după care nu s-a mai prezentat la procedurile ulterioare, sustrăgându-se judecății. La data de 23.06.2020, individul a fost depistat de către lucrătorii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și a fost condus la sediul, pentru a fi prezentat procurorului, în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare germane. Prezentă în fața instanței de judecată, persoana solicitată nu și-a exprimat consimțământul de a fi predată autorităților judi ciare din Germania.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deash avea o pushca ce iash rezolva
1
0
Abeeeeee,se moare mama si tata,se moare bunica mea a lu nepotu de la Craiova,se mai moare 13,7 copii d-ai mei de la Anglia,mancatas timpanu ala al tau auzitor da mangleala si facator da minuni caut fratiori dai mei sa lucram cinstit in mangleala la germania,franza si italia.Mesaj pentru paduche-superman
8
0
mai multi tigani...!!!
3
1
bine leo face la nemzi sa se stie cine ie vvaluare la germania noi suntem forzza! Pentru fratele meu feraru de la soveja sa stie hai fratelo aks avem export
8
4
dai un furt si traesti o luna , te prinde si te libeeaza provizoriu pentru o alta luna!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102