REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mai mulți magistrați din Constanța au protestat în fața Judecătoriei

Mai mulți magistrați din Constanța au protestat în fața Judecătoriei

Replica API 2 martie 2019 | 00:23 454

Mai mulți magistrați de la malul mării au protestat vineri, 1 martie, în fața clădirii Judecătoriei Constanța. Aceștia sunt nemulțumiți de modificările aduse legilor justiției prin Ordonanța de urgență a Guvernului din data de 19 februarie 2019.

Printre modificările ce au adus nemulțumiri în rândul magistraților se numără cea legată de funcțiile de conducere din cadrul Ministerului Public, în sensul că nu mai pot fi ocupate prin delegare.

Pentru funcțiile de conducere din Ministerul Public, avizul va fi dat de plenul CSM. De asemenea, magistrații nu au fost de acord nici cu faptul că judecătorii ar putea ocupa funcțiile de procurori de rang înalt (care să conducă Parchetele).

Menționăm că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că va aduce modificări la OUG 7/2019, inclusiv la partea legată de judecători.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai prostii satului! oamenii astia au facut niste sacrificii sa ajunga in posturile astea. nu va mai luati dupa oligofrenii d a antna 3 care isi cu parerea fara sa faca o scoal despre justitie! aia s niste ligai ai ui voiculescu condamnat penal care vrea sa se razbune pe justitie. daca oamenii astia spun ca legile sunt prostesti, de ce nu i ascultati? va zic eu, de prosti si inveninati!!
4
1
replica, la articolul cu jandarmii nu pot sa-i muiesc cu cacat !!! Dar ei stiu ca sunt muistii hotului dragnea. Muie pesede !!!
3
3
Sint locuri libere in fata la biserica Adormirea.
3
2
Bine ca protesteaza in loc sa ancheteze hotiile si spagarelile din primaria Constanta. Parca aparuse o stie ca Fagadau era urmarit penal de DNA! Acu vreun an! Alooo DNA ce se mai aude de dosarul primarului?
10
1
Da' pa escroaca aia de machedoanca Chiratica Enache nu o vad in poza la greva...Ori acum tranteste alt dosar pe spagi grase..O escroaca ordinara..Vedeti ca nu ai decat de la 5.000 de EURO in sus..Dati banu' si castigati procesu'..C-asa-i la machedoni..mai ales la aia jegosi, corupti si tupeisti..Justitia lu' rahat !!!
18
1
raspunderea magistratilor cand va fi introdusa?
11
2
asumati va greselile si eliminati pe cei care nu au un comportament adecvat, si faceti justitie prin solutii corecte, lasati politica sa o faca altii!
13
3
Astia o fac pe prostii, n au inteles ca s a terminat cu golania
14
3
Pfff ...daca ajungi pe mana , la unu din poza si i se pune pata , pe tine , iti poate nenoroci viitoru si viata . Deasta , raspunderea , trebuie sa fie personala si directa , ca pentru orice om . Nu spun a rautate , fiindca le respect munca .
12
3
Sa mearga la munca si sa judece corect
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272