19.2° Constanța Vin., 7 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6145
19.2° Constanța Vineri, 7 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6145

Mai mulți tineri au bătut crunt doi jandarmi pentru că au refuzat să le dea bani să continue o petrecere

Replica API 13 august 2022 2418

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani dintr-o comună din Vaslui au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au atacat şi agresat mai multe persoane, printre care şi doi jandarmi.

Şapte persoane, printre care şi doi jandarmi au ajuns în stare gravă la spital.

Conflictul a avut loc în faţa unui bar, acolo unde tinerii i-a acostat pe cei doi jandarmi, care în acel moment erau în timpul liber. Le-au cerut bani pentru a continua cheful, însă refuzul jandarmilor a stârnit revolta şi de aici a început altercaţia.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Jandarmul a ajuns cu maxilarul zdrobit la Clinica Buco Maxilo Facială din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, unde se află internat, iar celălalt a primit îngrijiri medicale la spitalul din Bârlad, scrie vremeanoua.ro, citată de antena3.ro.

Cei cinci tineri care i-au agresat pe jandarmi sunt din comuna Unțești, judeţul Vaslui.

Aceştia au fost duși în seara de 12 august în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, astfel că toți cei 5 tineri au ajuns după gratii, unde vor sta timp de 30 de zile.

Instanța le-a respins solicitarea făcută prin avocații inculpaților, de a primi sentințe mai “blânde”, cum ar fi control judiciar. Patru dintre inculpați au avut o avocată din oficiu, pentru a fi apărați și doar unul dintre ei a avut avocat ales, din Baroul Vaslui.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată termen de 48 de ore de la comunicare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

cat ma bucur
0
0
Iata ca dupa 10 august urmeaza 12 august.Probabil daca erau niste femei le faceau fata
0
0
Noi,jandarmeria romana,suntem niste ghertoi obositi,in frunte cu sefii nostri si batem numai copii,femei si batrani.Nu stim sa vorbim si ne abuzam sotiile si copiii pt ca suntem niste frustrati,iar atunci cand iesim la pensie suntem ca niste mielusei,nu pentru ca ne-ar fi rusine de ce am facut cand eram jandarmi,ci pentru ca nu ne mai baga nimeni in seama si ne scuipa lumea-n ochi.La fel procedeaza si colegii nostri din ipj-uri.Atat declar,sustin si semnez
1
0
Plli melllleee
0
0
sunt in stare sa bata numai demonstranti pasnici. Mwie !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
2527913377
5/49
3640613019
joker
4052873610