REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai rău ca talibanii! De la dispute politice, la oi otrăvite şi câine împuşcat pe o păşune din judeţul Constanţa

Mai rău ca talibanii! De la dispute politice, la oi otrăvite şi câine împuşcat pe o păşune din judeţul Constanţa

Replica API 25 mai 2018 | 00:00 639

Scandal între fostul primar din Istria şi actualul primar din Mihai Viteazu

Scandal între fostul primar din Istria şi actualul primar din Mihai Viteazu

Acuzaţii grave la adresa unui primar din judeţul Constanţa! Este vorba de edilul din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, despre care un locuitor din Istria spune că a împuşcat un câine şi a otrăvit oi. Povestea este mai încâlcită din câte pare, primarul din Mihai Viteazu precizând că la mijloc nu este nimeni altcineva decât fostul primar din Istria, Enache Perifan.

Precum un roman interbelic, vechile ranchiuni nu se uită niciodată. Un cetăţean din Istria a publicat imagini cu un câine care pare împuşcat şi cu otravă aruncată în păşune, pentru a ucide oile. Acuzaţiile sunt îndreptate către primarul din Mihai Viteazu. Povestea ia o întorsătură interesantă în momentul în care reporterii „Replica” de Constanţa l-au contactat pe edil. El a povestit că ştie despre ce este vorba, căci pe numele tânărului care a aruncat acele acuzaţii există o plângere la Poliţie (n.r. cu data de 23 mai), în care tânărul respectiv este acuzat de faptul că a păscut oile pe terenul familiei primarului din vecini.

„Acel cetăţean vrea să îşi acopere probleme lui, acum, că mi-a păscut 4 hectare de cultură. Să vină el să spună... Când m-a văzut pe mine? Cu ce este vinovat animalul? Bagă nişte strâmbe şi ştiu de cine este împins, de domnul Perifan (n.r. Enache Perifan, fost primar în Istria), căci el este în încurcătură cu el. Cu orice preţ îl pune să îmi distrugă culturile”, susţine Gheorghe Grameni.

Conflictul este unul vechi, de pe vremea campaniilor electorale. Istria şi Mihai Viteazu sunt localităţi învecinate, iar faptul că în urmă cu câţiva ani Grameni l-ar fi criticat public pe Perifan nu a fost încă trecut cu vederea. Evident, primarul din Mihai Viteazu neagă acest aspect şi susţine că nu din vina lui a pierdut Perifan fotoliul de primar al Istriei.

„Eu am primit un telefon de la el și mi-a spus că i-am împușcat câinele. L-am întrebat unde. El a zis că eu sunt supărat pe el. Dar asta e veche, de acum 10-15 zile. În față nu l-am văzut pe omul acesta niciodată. Domnul Perifan are niște pământ care îl lucrează aiurea, la care am contract cu arendă la oameni. L-a pus pe ăsta cu oile cu orice preț, poate mă ia iau eu de el să îmi facă rău. Poveste e veche. Vezi, doamne, că l-am vorbit eu de rău și nu a câștigat el alegerile la Istria. Îl bagă pe ăsta în față, dar nu are nici un martor, nu m-a văzut nicăieri”, a mai spus edilul.

Dar iată că tânărul care a postat imagini pe rețelele de socializare s-a ales cu plângere penală pentru că a intrat ilegal cu oile pe terenul nepoatei primarului.

„I-am făcut dosar pentru cultură. Ieri i-a zis primarului că am pus să otrăvesc oile. După ce am depus plângere la poliție că mi-a păscut cultura. Bine, nu este a mea. Societatea este a lui nepoată-mea, dar mai are un an de masterat și m-a împuternicit pe mine pentru semnături și toate alea. Am făcut plângere în locul ei. Nu știe acum cum să facă acum ăsta. I-a spus șefului de poliție de la Istria că el paște unde vrea el. A aruncat cu otravă acum și mă acuză pe mine”, a conchis primarul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pis pe saitu vostru de cacao
0
0
ala care a impuscat cainele si otraveste oile, bietele animale nevinovate, ca sa se razbune pe un al specimen uman, este un cretin taran dobitoc
5
0
Sunteti prea prosti ca sa pricepeti despre ce este vorba asa ca mai bine intoarceti-va la mamele voastre centuriste poate invatati si voi sa stati capra!
2
1
azi un caine ,,maine doi,,,asa scapam de maidanezi.
2
3
ca sa mai faci curatenie, de ce nu te sinucizi?
0
6
Lasatii sa se omoare intre ei poate scapam de natia asta ordinara de machidoni.....
6
3
corect , uita-te la tine
1
2
Disputele politice sunt acolo unde oamenii au suficienta cultura ca sa inteleaga ce inseamna politica,deci acolo unde oamenii au o pregatire peste mediocritatea ce de fapt caracterizeaza asa zisa clasa politica. Niste damblagii inculti si agresivi sunt bagati in partide ca sa fie acolo,asa cum faceau comunistii cand au bagat in PCR tot felul de infractori,de labagii,ce apoi au devenit urmasii celor ce ne stapanesc acum,in ziua de azi,in politica si institutii de forta. Se continua drumul prin zloata imputita,cu steaguri europene si amenintari impotriva celor ce au constiinta curata.
3
1
Cipanii sunt talibanii machidonilor !!!
4
4
Astia-s oamenii!!!! Cea mai imputita si jegoasa rasa de pe pamant!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614