REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Maia Sandu: Orice mișcare a rușilor spre Odesa va crea panică în Republica Moldova

Maia Sandu: Orice mișcare a rușilor spre Odesa va crea panică în Republica Moldova

Replica API 31 iulie 2022 | 11:17 681

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat într-un interviu la HotNews că se va crea panică prin moldoveni dacă rușii ar înainta spre Odesa.

Există mai multe tipuri de riscuri. Pe de o parte, cetățenii Republicii Moldova sunt deja foarte îngrijorați și unii dintre ei au plecat din țară la începutul acestui război și orice mișcare spre Odesa, orice mișcare pe partea de sud a Ucrainei, din partea forțelor ruse, crește această îngrijorare și chiar panică.

Dincolo de asta, dacă se vor schimba lucrurile și dacă rușii vor reuși să înainteze pe partea de sud a Ucrainei, evident că ne putem aștepta la un flux mai mare de refugiați, în primul rând din Odesa, dar și din alte localități și aceste lucruri evident vor, cum am spus, vor crea o anumită panică și pe teritoriul Republicii Moldova.

Pe de altă parte, forțele proruse, dar și toate aceste grupări criminale și corupte, pentru că au făcut un front comun și cu forțele proruse, scopul lor fiind să scape de această guvernare, să oprească procesele de reformă, să oprească reforma în justiție, în special, folosesc și vor folosi aceste situații pentru a destabiliza situația în țară și vedem deja anumite încercări în acest sens.

Pe de o parte, oamenii sunt îngrijorați și supărați într-o anumită măsură din cauza inflației mari, din cauza creșterii prețurilor la resursele energetice și există acest sentiment de revoltă.

Pe de altă parte, aceste forțe politice care sunt împotriva Republicii Moldova, împotriva independenței și împotriva parcursului european al Republicii Moldova, împotriva democrației, modelului democratic de dezvoltare a țării, evident că încearcă să folosească nemulțumirea cetățenilor pentru ca să își promoveze interesele și pentru ca să destabilizeze situația în țară”, a declarat Maia Sandu. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si te ingrozesti cati imbecili sunt pe lumea asta! Auzi la el! Sa se uneasca cu Romania! Bai boule, una din conditiile intrarii in UE a fost sa se pastreze granitele! Deci nici nu se poate pune probleme vreunei uniri cu Moldova iar moldovenii nu merita sa se uneasca cu noi! O sa va fouta rusii in cour de n-o sa va vedeti!
0
0
Exact cum spuneam! SOSocistul ala care a comentat primul, este un rusofil infect, tradator de tara si de neam, simpatizant al AURolacilor si al SOSoacai! Este un analfabet si analfabet functional. Cred ca i-am atras atentia de zeci de ori ca in LIMBA ROMANA nu se lasa niciodata spatiu inainte de virgule, semnul exclamarii, semnul intrebarii etc. In primul rand arunca in Maia Sandu cu noroi, care este presedinte pro-UE si NATO, pro-Romania si pro oameni civilizati. In schimb il prefera pe Dodon, sluga putinista care pupa ghiulul. Atentie! Mi-a dat DISLIKE, NU VREA UNIREA ROMANIEI CU MOLDOVA!!!
11
0
Moldova nu administreaza Transnistria! Apoi daca rusii trec de Odesa si ocupa Transnistria, nu ne intereseaza. Nu ne mai afecteaza direct. Multi nu vedeti dincolo de ambalaj. Ajutand Ucraina, ne ajutam pe noi si mai mult. Este momentul perfect pentru intarirea NATO si acceptarea Finlandei si Suediei in NATO. Faptul ca Ucraina ii tine in loc pe nemernicii rusi, permite Moldovei gasirea solutiei salvatoare. Trebuie sa recunoastem, singura solutie a MOLDOVEI este UNIREA temporara cu ROMANIA. Moldovenii se tem ca tara lor va disparea dupa UNIRE, dar prin refacerea URSS, MOLDOVA dispare definitiv!
11
0
Eu sunt un om destept si citit! Ucraina trebuie sa atace Transnistria si s-o derusifice. O "operatiune speciala" de dezarmare a armatei 14, o dezarmare a Transnistriei! Apoi, Moldova recunoaste "pierderea" Transnistriei prin razboi, iar Ucraina o anexeaza. Astfel pot fi considerate rezolvate relatiile de pace cu vecinii ale Moldovei si se poate UNI TEMPORAR cu Romania. Astfel, dupa ce lucrurile se vor calma, Moldova poate reveni la statutul de stat suveran si neutru si poate cere integrarea in NATO, intrand in perioada de asteptare si acceptare. Toate astea fara sa mai aiba la ceafa AK rusilor
5
0
Solutia este una singura. UNIREA temporara a MOLDOVEI CU ROMANIA! Noi nu suntem satanistii rusi. ROMANIA va vermite "independenta Moldovei" la loc peste cativa ani, dupa ce lucrurile se linistesc. Moldova va putea reveni la granitele ei si la statutul de stat suveran si neutru, daca asta va dori, cand apele se vor calma, cand rusii vor fi alungati din Ucraina si cand Rusia va scapa de sub tiranie si va fi ales in mod democrati un presedinte DORIT de poporul rus.
0
0
Ai vandut Moldova la Bruxelles , tuto ! In 3 ani Chisinaul va fi plin de Lidl si KAUFFLAND !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272