19.4° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
19.4° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Mama Alexandrei Măceşanu: 'Pedeapsa lui Gheorghe Dincă nu ne încălzeşte cu nimic!'

Replica API 13 august 2022 689

Răpusă de durere, mama Alexandrei Măceşanu a declarat că nu o mulţumeşte cu nimic faptul că Gheorghe Dincă va primi 30 de ani de închisoare, atâta timp cât ea nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei. Nicio sentinţă nu îi poate aduce alinarea.

Este anchetă la Penitenciarul Craiova după interviul acordat de Gheorghe Dincă.

Autorităţile spun că interviul nu a fost acordat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilicit.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În înregistrarea audio publicată de Gândul, Dincă neagă că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu și vorbeşte despre torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât pe cea a Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu.

Tudorița Măceșanu are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că Alexandra este în viaţă.

"Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea. Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putrezească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat", a declarat mama Alexandrei Măceşanu, la Antena3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

durerea unei mame si... jocul tuturora cu ea !
0
0

Ultima oră

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620