REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte: ”Le mulțumesc medicilor care m-au salvat”

Mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte: ”Le mulțumesc medicilor care m-au salvat”

Replica API 24 februarie 2021 | 23:13 1259

Mama lui Dan Bălan a dus o luptă crâncenă cu virusul SARS-CoV-2, fiind internată la ATI. Medicii au reușit să îi salveze viața Ludmilei Bălan, iar acum mama artistului povestește recunoscătoare despre experiența neplăcută prin care a trecut, scrie spynews.ro

Ce a pățit Ludmila Bălan

Ludmila Bălan a avut nevoie de îngrijirea atentă a specialiștilor după ce a fost diagnosticată cu coronavirus.

La vârsta de 60 de ani, mama artistului e într-o formă de invidiat, însă virusul chinezesc a pus stăpânire pe întreg organismul ei.

”Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu”, a mărturisit mama artistului.

Ludmila Bălan i-a îndemnat pe toți fanii să respecte toate regulile de protecție, pentru că virusul COVID-19 este o problemă serioasă. De asemenea, mama artistului a declarat că acum este într-o perioadă de refacere, cu mult aer curat și multă mișcare.

Mama lui Dan Bălan a făcut față cu greu virusului și le este extrem de recunoscătoare medicilor care au supravegheat-o la Terapie Intensivă.

Mama artistului arată ca la 30 de ani

”Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută la o emisiune din Republica Moldova, are o siluetă perfectă și arată ca la 30 de ani.

Vedeta îi impresionează de fiecare dată pe fani, cu aparițiile sale sexy, de multe ori afirmând că are energia unei adolescente.

Trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra fizicului Ludmilei, care primește mii de complimente de conturile sale de socializare.

În toamna anului trecut, Ludmila a șocat cu o nouă surpriză pentru fiul ei, venind să cânte la un concurs la care unul dintre jurați era chiar Dan Bălan.

Într-o rochie albă, scurtă, și cu o pereche de cizme peste genunchi, vedeta l-a impresionant profund pe fiul ei, interpretând o piesă în limba română.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108