REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mamă ucraineancă, silită să îşi vândă fetiţa unor români

Mamă ucraineancă, silită să îşi vândă fetiţa unor români

Victor ROTARU 3 februarie 2024 | 13:50 3259

Patru femei din Republica Moldova au fost trimise în judecată pentru trafic de copii după ce au încercat să vândă bebelușul unei femei din Ucraina, unui cuplu de români. Femeile din Moldova ar fi convins-o pe gravida din Ucraina să meargă să nască la Chișinău, apoi ar fi făcut presiuni asupra ei să renunțe la fetița nou născută.

Mama ucraineanca, silita sa isi vanda fetita unor romaniCopil

Femeile din Republica Moldova au mers până într-acolo încât bărbatul din România care ar fi cumpărat acest copil a și semnat în certificatul de naștere al copilului că este tatăl fetiței nou născute în Republica Moldova.

Reprezentanții de la centrul social unde era cazată ucraineanca au sesizat procuratura din Republica Moldova, astfel toate persoanele au fost prinse și trimise în judecată, inclusiv cuplul de români, cumpărători ai copilului.

Acest cuplu a fost trimis în judecată de către anchetatorii din Republica Moldova. Potrivit investigațiilor de acolo, organizația a profitat de faptul că ucraineanca avea mai mulți copii acasă. Este vorba de o femeie în vârstă de 38 de ani, care era într-o situație vulnerabilă.

Nu avea cu ce să-și îngrijească toți copiii având în vedere războiul din Ucraina, astfel ea a fost adusă în Republica Moldova de președinta unei fundații umanitare sub pretextul de a naște acest copil ferit de conflictul din Ucraina, însă ulterior, în urma mai multor presiuni, femeia a fost convinsă să își vândă copilul familiei de români.

Autoritățile din Republica Moldova au filat această grupare. Au făcut mai multe interceptări. Au făcut monitorizări ca să îi prindă pe toți cei implicați în această infracțiune extrem de gravă, fiind vorba de trafic internațional de copii, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RM, o adunatura de pesti si de C.U.R.V.E. Fratii nostri...fi-mi-ar scarba
5
2
Pai f bine daca ucraineanca are o gramada de copii ca barba su in loc sa mearga la razboi o calareste pe amarata aia. Cuplul de romani faceau un bine acelui copilas.
8
2
Ce vă mai pricepeți voi la femei...ha ha ha....
5
2
Mai dosnicilor, comentați voi
1
6
ucraineana sa vina la noi - confiscam toi copiii fara nici un ban inapoi
7
4
Ma kk pe toate bagaboantele ucrainience! Nu sunt bune decat de pla si nimic altceva
16
7
Ucrainiencele sunt gagici mișto tare...
17
4
Prostavani cuplu ala de r*mâni, asa cum e R Moldova o tara fara mari posibilitati, ar fi trebuit sa stie ca in RM legea se aplica fara nici o ezitare
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272