REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mână criminală? Un autovehicul a ars ca o torță, în Medgidia! Video

Mână criminală? Un autovehicul a ars ca o torță, în Medgidia! Video

Virgil STOIAN 5 decembrie 2022 | 00:00 1988

În dimineața de 4 decembrie, pompierii au fost solicitați să intervină în Medgidia, pe strada Dezrobirii, acolo unde un autoturism parcat ar fi luat foc. Potrivit spuselor păgubitului incendiul ar fi fost pus intenționat, acesta susținând că autorii l-ar fi amenințat și în alte rânduri. Potrivit reprezentanților ISU, în incendiu a ars un Mercedes Vito, iar cauza probabilă este o acțiune intenționată.

Un automobil parcat a ars în dimineața de 4 decembrie, în Medgidia, pe strada Dezrobirii.

 

Proprietarul reclamă o mână criminală, susținând că a fost amenințat de mai mult ori de cei care i-ar fi incendiat mașina, a făcut și sesizări la Poliție, însă aceștia nu ar fi făcut nimic.

Mai mult decât atât, acesta a spus că incendiatorii nu sunt la prima faptă de acest fel, alte persoane decedând după ce au fost stropite cu benzină și incendiat.

Video

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
R. I. P Avocatul31
1
0
Urmaresc zilnic stirile replicaonline si se intampla ceva extrem de ciudat in Medgidia. Dati un search pe google sa vedeti cam cate incendii de genul au avut loc in ultimii doi ani in Medgidia. Am o banuiala ca exista piromani in zona aia. Cand vezi o stire despre incendiu in Constanta si dai click, surpriza... iar Medgidia. Normal ca imediat te pune pe ganduri. Definita piromaniei: piromanie = 1. Formă de tulburare psihică în care bolnavul simte impulsul nestăpânit de a da foc, de a distruge prin foc. etimologie: limba franceză pyromanie. Deci, am o banuiala ca nu e deloc coincidenta. Si de fiecare data este vorba de masini incendiate. Pare mana criminala. Sa fie vorba despre "magarie" cu asigurarile? Ma indoiesc, probabil ca e vorba despre un piroman dezaxat. Ori asta, ori aia din Medgidia au pile la RAR si ITP si iau foc singure. N-ai cum, ma... de ce numai ale lor iau foc atat de des? Nu poate fi o coincidenta. Parerea mea e ca vorbim despre maini criminale.
0
0
Dupa ce le fur eu le vând daca nu merge le incendiez.Marca Pestii din Cernavoda
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272