REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, a fost SCHIMBAT din funcţie

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, a fost SCHIMBAT din funcţie

Replica API 9 noiembrie 2020 | 13:15 11281

Mandatul lui Cătălin Grasa, managerul SpitaluluI județean Constanța, a ajuns la final! Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a declarat că mandatul acestuia se încheie pe 12 noiembrie, iar începând cu 13 noiembrie conducerea va fi preluată de medicul Ioan Tiberiu Tofolean.

"S-a terminat mandatul și l-am numit în funcție pe domnul doctor Tofolean. Acesta a prezentat un proiect managerial, l-am analizat și corespunde cerințelor. A condus secții în spital, a fost un precursor bun, a înființat sectia UPU, parcările, si cel mai important, l-a recomandat experiența managerială si faptul că are o relație foarte bună cu toți colegii dumnealui”, a declarat președintele CJ, Mihai Lupu.

Ioan Tofolean

De asemenea, și medicul Bogdan Obadă ar urma să fie schimbat din funcția de director medical, funcția urmând să fie preluată de Marius Prăzaru.

Ioan Tofolean a mai ocupat, în trecut, funcția de conducere

În anul 2005, la conducerea Spitalului Județean Constanța venea prof. univ. dr. Ioan Tiberiu Tofolean. Acesta a fost manager și medic-șef al Secției Clinice de Gastroenterologie, a spitalului în perioada 2007 – 2011. După 30 de ani experiență în sistemul medical, doctorul Ioan Tofolean se poate mândri cu câteva realizări majore pentru sănătatea constănțeană: înființarea secțiilor de Gastroenterologie (2007) și Chirurgie Cardiovasculară (2008) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Acesta a manageriat spitalul până în anul 2009.

V.S., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
g***a Catalin O fecala E infecție piruetă Sper sa o fi operat pe masa Sa nu mai faca alți k el In rest sa o decaloteaze in gura zilnic Fimiarscirba
1
0
Poate da bunul Dumnezeu si isi aduce aminte PNL ca are la Spitalul din Mangalia un medic si un manager de exceptie Medicul Ionut Niculecu Este medicul care a recladit la propriu spitalul Mangalia Este medicul care numit apoi manager al Spitalului judetean Constanta dupa numai un an de zile si a dat demisia neacceptand sa faca vreun compromis cu conducerea PSD a conisiliului judetean
2
0
La Mangalia nu e ce spune argentoianu .Eu ca pacient am vazut curatenie disciplina si competenta .Or mai fi si mici scapari dar cum perfgectiune nu exista sa spunem multumesc si sa ne rugam sa le dea Dumnezeu putere si sanatate cadrelor medicale .Am fost de multe ori in spitalul din Mangalia ca pacient si nu am ce reprosa . argentoianu invidios rebel De ce nu esti domnule A Directorul spitalului daca esti asa grozav ?
0
0
Jos cu Badescu! Scoateti javra de pe scaunu salvarii. A distrus o institutie! Jos cu schizofrenicul de Badescu cu nevasta care a umplut oamenii de covit si acum ne taie din salariu ca sa plateasca amenda la dsp. Jos cu clica de nemernici si jigodii! Jos pisica, jos Iacob, jos Dorcea, jos Radu, jos Ruse, jos Calaresiu, jos Modjes, jos javrelor. Noroc ca albu sa dus dracu ca faceati hora rotunda cu suzetista si vindeati echipament de protectie din sponsorizari. Nu va mai rabda pamantul de cretini si nemernici.
12
1
Sunt curios daca la Urgenta va ramane aceeasi atitudine mizerabila. In special maimutoii de rezidenti. Ca salarii au acum mult peste caracterul lor. De pricepere se pune problema mai rar la rezidenti.
3
0
Mare deranj printre PSD-isti din sanatate, nu s-au saturat de jaful pe care l-au facut pana acum. VEDEM cum se jelesc acum prin comentarii. Cu cat urlati mai tare, cu atat convingeti constantenii ca voi PSD-isti sunteti hlapareti rau de tot.
3
1
Grasa si a luat un sut in cur,pe bune!Pe cind PS D ISTELE SEFE care au transformat SCJU C ta in propria feuda?Sefa la Neonatologie si fonctia fonctie la spital si la Saguna!Asta se intimpla coane FANICA in era psd ista ptr ca ei CAPATINA SI GRASAputeau1 puteau!
3
0
Cand naiba o vor schimba si pe tuta aia de la Municipalul din Mangalia? E valea plangerii acolo. Se lucreaza cu echipamente proaste,multe defecte,in regim de razboi real,parca am fi sub ocupatie. Personalul este umilit,efectiv silit sa munceasca in conditii inumane,fara apa,mancare,in pericol de infectare,fara testari periodice. Oamenii sunt tratati cu dispret si aroganta. Mangaliotii nu vor uita astea,ticalosiile,barbariile astea. Rusine! Si lasitatea celor ce lucreaza acolo e reala,insa e de inteles cumva,caci nimeni nu face decat sa ia la misto realitatea oribila,nu exista nimeni uman .
7
2
Lupu paznic la oi.
3
2
Mihaita Lupulica, om valabil. Sa traiasca Bogdan, asteptam directorul de banca, sef la SPIT....
0
0
Muie pnl muie lupule. Ai facut o treaba de 2 bani. Va mai faceti putin de cap pana pe 6 dec, de mos pnl isi primeste muia suprema.
5
2
Muuie ba sarantocilor. PNL conduce orasul. Este makidoni la putere. Muie PSD.
2
6
Daca aceasta este rezerva de cadre a PNL suntem in deriva. Cred ca era necesar un om care stie cu ce se papa sanatatea si este ancorat in realitatea mioritica
6
1
Sugereaza si primarului Chitac sa procedeze la fel. Sa schimbe toti directorii, directorii adjuncti sefii de servicii si sefii de birouri, atat in primaria Constanta cat si in regiile subordonate.
3
3
Pe betivii de la aeroport cand ii schimbiati??
13
1
Opriti spaga din spitaleeeee.bai lupule
15
0
Ce trist, sa revii la plicul din buzunarul halatului dupa ce te-ai invatat cu procente din toate contractele spitalului, asta da regres. Acum, ca nu mai faci parte din categoria rechini, care nu sunt deranjati de nimeni, nici chiar de DNA, ar fi mai bine sa-ti cosi buzunarele, sta Andrei Bodean cu filajul pe ele, iar el doar la plevusca se pricepe.
11
3
Pacat! Domnul Grasa era un domn cumsecade si profesionist. Sper sa isi continue activitatea in Spitalul Judetean
15
17
Conflictul de interese cum l-ati rezolvat?
14
3
Schimbati firma de paza, care te jumoale de bani,,
16
2
Bai baieti, eu sunt multumit ca l-a numit pe asta. Cu ce s-a remarcat ? A rezolvat problema parcarilor, asa spune seful suprem. Prin urmare, dricurile se vor alinia frumos, fara coada, stau la rand in parcare, poate au si numere de ordine, mai sti ? Cataline, bucura-te ca ai scapat, cu astia trebuia sa te invelesti in rahat... PSD-ul e minciuna..
22
5
Vedeti papagalilor cum procedeaza PNL Constanta ? V-au futut din prima ! Va dau jos toti oamenii din prima luna dupa alegeri ! Asa se face nu ca voi papagalilor ce sunteti ! Sa nu luati niciun loc in Parlament, futuva-n gura de muisti ce sunteti !
29
6
In plina pandemie sa faci astfel de schimbari? Cam riscant domnule Lupu. Iti asumi o mare responsabilitate pentru care sigur ai sa platesti.
20
17
un imbecil sinistru care-si abuzeaza nevasta si fiica.
22
5
asistentele sefe sunt pe viata?
32
2
Dr catalin grasa sa revina in spital, e un doctor bun.
26
28
Un doctor tanar competent nu gasiti? Gasiti doar mumii????
32
12
sistemului medical cauza dezastrului din sanatate.Competenta e ultima care conteaza.
25
1
De ras daca nu de plans.alt personaj competent nu ati gasit?unul care sa stie despre ce este vorba cu sistemul asta de sanatate?
25
5
va fi......
0
4
Tofolean, un rahat infumurat, si el si nevasta-sa!
33
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108