REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MANARA BEACH, un loc MAGIC pe LITORAL, pe FALEZA NĂVODARI! VIDEO

MANARA BEACH, un loc MAGIC pe LITORAL, pe FALEZA NĂVODARI! VIDEO

Replica API 20 august 2021 | 23:28 4976

Fie că vrei să te relaxezi pe plajă, să servești produse proaspete cu specific pescăresc sau poate doar un cocktail, o cafea sau un desert răcoritor, ori să-ți petreci seara la un bonfire într-un cadru de vis, cert este că pe toate le poți găsi într-un singur loc. Vorbim despre localul Manara Beach, situat în capătul falezei din Năvodari. Ca o magie, locul în sine îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți asigura doza zilnică de bună dispoziție și confort. Managerul locației, Ramona Pripas, a stat de vorbă cu reporterii Replica, oferindu-ne detalii despre noua locație Manara.

”Am deschis în iulie, puțin cam târziu pentru acest sezon, dar ideea să luăm o locație în Năvodari ne-a venit chiar în ultimul moment, având în vedere că, în Mamaia, din păcate, nu mai putem beneficia de apa aproape, de briză, de tot ce oferea Mamaia înainte. Astfel, ne-am luat o locație în Năvodari, pe care am luat-o de la zero.

Ramona Pripas, manager Manara

Aici era o plajă părăsită, pustie. Ne-am apucat de lucru, am investit foarte mult în materiale naturale, în lemn, răchită, stuf, totul este făcut de noi, cu meșteri de aici, din zonă, de prin Tulcea, de prin Mangalia, deci ne-am ghidat să fie o investiție și pentru localnici. Am muncit foarte mult, vreo 3 săptămâni intense și am făcut această plajă drăguță, zicem noi.

Mulțumim celor care ne apreciază, avem turiști care vin din București, cred că ne-au ales special întrucât copiii pot sta la plajă sub supravegherea lor și apa este prietenoasă, nu intră direct la 2 metri adâncime. Cred că este un plus pentru noi”, a spus Ramona Pripas, managerul Manara Beach.

Produse fresh la Manara Beach, iar seara bonfire

”Am creat mai multe zone tocmai ca omul să rămână aici. Stai la plajă, prânzul îl poți lua la noi, specific pescăresc. Pește proaspăt, fructe de mare, câteva salate, mai ales pentru copiii mofturoși care nu mănâncă, încă, pește. Iar seara avem zona de bonfire, foc de tabără, unde lumea se adună în jurul focului, se bucură de muzică, de cocktailuri, desigur și de mâncare. Oamenii vin, se relaxează, își iau o sticlă cu vin, ascultă valurile mării… Cred că este luxul de anul acesta – să auzi marea, să te bucuri de focul de tabără, alături de prieteni, familie”, a mai spus Ramona Pripas.

De la anul veți avea parte de și mai multă distracție

Din fericire, se anunță vești bune de la anul, având în vedere că Manara va amenaja și bucata de plajă de lângă actuala locație.

”Ne vom extinde, o să facem o locație nouă, cu petreceri, o să mergem pe ceva diferit față de zona de Mamaia, cu invitați din străinătate, cu DJ, dar nici să deranjăm. Fiind o zonă care se dezvoltă, mergem pe o distracție de bun simț”, ne-a relatat managerul Manara.

Așa cum este precizat și mai sus, pe lângă produsele proaspete cu specific pescăresc, și aici ne referim la pește și fructe de mare, la Manara puteți alege dintr-o gamă variată de cocktailuri și vinuri de soi. Totodată, din meniu nu lipsesc nici deserturile răcoritoare, perfecte pentru zilele de vară.

Însă, pentru a vă convinge, trebuie să faceți o vizită la Manara Beach și, cu siguranță, nu veți regreta.

Mai multe detalii despre Manara Beach puteți urmări în materialul video de mai jos:

VIDEO:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468