REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Manchester City a scris istorie! A învins-o pe Inter în finala UEFA Champions League

Manchester City a scris istorie! A învins-o pe Inter în finala UEFA Champions League

A.F., M.P. 11 iunie 2023 | 00:00 2409

Manchester City și Inter s-au întâlnit pe stadionul Ataturk din Istanbul în finala UEFA Champions League, sezonul 2022/23. „Cetățenii” sunt favoriți la casele de pariuri, însă italienii au demonstrat că pot surprinde în orice moment în această competiție. După meci,a  fost sărbătoare mare la Istanbul, acolo unde Manchester City a scris istorie. Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume. A deschis scorul pe Ataturk prin Rodri.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume. În finala disputată pe stadionul Ataturk din Istanbul, „cetățenii” au câștigat la limită în fața Interului, în urma unui meci în care unicul gol al partidei a fost înscris de Rodri, în minutul 68.

Blestemul lui Pep Guardiola a luat sfârșit

Pep Guardiola a scris istorie la Istanbul în finala UEFA Champions League. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a câștigat pentru a treia oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a reușit să ia de două ori pe banca Barcelonei (2009 și 2011). Pep Guardiola a devenit abia al doilea antrenor după Sir Alex Ferguson care reușește să câștige Premier League, Cupa Angliei și UEFA Champions League alături de o echipă din Anglia.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - M. Akanji - R. Dias - N. Ake - J. Stones - Rodri - B. Silva - K. De Bruyne - I. Gundogan - J. Grealish - E. Haaland. Antrenor: Pep Guardiola

Inter: A. Onana - M. Darmian - F. Acerbi - A. Bastoni - D. Dumfries - N. Barella - M. Brozovic - H. Calhanoglu - F. Dimarco - L. Martinez - E. Dzeko. Antrenor: Simone Inzaghi, scrie hotnews.ro.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

Manchester City - Inter, 0-0 (Repriza 1), finala UEFA Champions League

Min 1: Start de meci pe stadionul Ataturk. Atmosferă extraordinară la Istanbul.

Min 3: Prima ocazie a meciului îi aparține lui City. Erling Haaland a tras puternic, dar peste poartă. Norvegianul fusese surprins în ofsaid.

Min 6: O nouă șansă de gol pentru City. Bernardo Silva pătrunde în careu din partea dreaptă și încearcă să înscrie elegant la colțul lung. Mingea ocolește de puțin poarta.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

Min 20: Vine și prima ocazie a italienilor. Marcelo Brozovic primește la marginea careului, dar trage departe de poarta lui Ederson.

Min 26: Panică în defensiva englezilor. Ederson greșește o pasă, iar Barella a trimis spre poartă în încercarea de a-l surprinde pe brazilian.

Min 27: Mare ocazie pentru City. Haaland scapă spre poartă, dar nu reușește să îl învingă pe Onana.

Min 29: Încă o șansă de gol pentru City. Kevin De Bruyne trage de la distanță, însă direct în brațele lui Onana.

Min 36: Schimbare la City. Englezii îl pierd pe Kevin De Bruyne, care este înlocuit de Phil Foden.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

Pauză: Manchester City - Inter, 0-0 (Pauză), finala UEFA Champions League

Min 46: A început repriza secundă.

Min 58: Mare ocazie pentru Inter. Lautaro Martinez scapă spre poartă în urma unei pase greșite a englezilor, dar șutul acestuia este blocat de Ederson.

Gol: Manchester City deschide scorul pe Ataturk

Min 68: GOL! Manchester City deschide scorul pe Ataturk prin Rodri. Spaniolul a șutat imparabil din 14 metri.

Manchester City a scris istorie! A invins-o pe Inter in finala UEFA Champions League

 

Min 78: Șansă de gol pentru City. Foden este aproape de a face 2-0, dar trage în brațele lui Onana.

Min 89: Mare ocazie de gol pentru Inter. Romelu Lukaku a primit perfect în careu, dar a reluat cu capul în picioarele lui Ederson.

Manchester City a învins-o pe Inter în finala UEFA Champions League

Sărbătoare mare la Istanbul, acolo unde Manchester City a scris istorie. Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume.

În finala disputată pe stadionul Ataturk din Istanbul, „cetățenii” au câștigat la limită în fața Interului, în urma unui meci în care unicul gol al partidei a fost înscris de Rodri, în minutul 68.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IA O IN GINGII
2
0
E greu sa intelegi un text desi stii sa citesti? E greu sa reusesti sa te concentrezi pe un text mai mult de 2 minute? E greu sa te culci la ora 22 si sa te trezesti la 06? Sunt mari sanse sa faci parte din noua generatie de retardati functionali cu pretentii de academicieni in orice.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515