REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Manchester United se află la egalitate de puncte cu Liverpool după victoria cu Aston Villa

Manchester United se află la egalitate de puncte cu Liverpool după victoria cu Aston Villa

Replica API 2 ianuarie 2021 | 00:00 1227

Manchester United a învins-o pe Aston Villa cu 2-1 grație golurilor marcate de Anthony Martial și Bruno Fernandes iar diavolii au egalat-o astfel la puncte pe marea rivală Liverpool.

Manchester United a început în forță meciul cu Aston Villa. Echipa lui Solskjaer știa că o victorie ar fi suficientă pentru a o aduce la egalitate de puncte cu liderul Liverpool, cu același număr de meciuri jucate. Cormoranii încă nu au jucat în această etapă, dar United are și ea de jucat restanța cu Burnley luna aceasta.

Solskjaer a ales un cuplu de fundași centrali format din Baily (pentru a patra oară la rând titular, o premieră din 2017 până în prezent) și Maguire, linia defensivă fiind protejată de clasicul deja cuplu McTominay-Fred și Pogba mai avansat pe flancul stâng. O formație 4-2-3-1 fluidă cu Rashford și Fernandes făcând des schimb de poziții.

United a dominat clar începutul de meci iar pasele filtrante ale lui Fred au pus-o constant în dificultate pe Aston Villa. Intervențiile lui Emiliano Martinez au fost din nou decisive.

Pe măsură ce a trecut timpul însă, Aston Villa a echilibrat meciul însă și treptat a pus stăpânire pe posesie, fără să aibă însă ocazii cu adevărat remarcabile. Per total, ambele echipe au atacat și au căutat golul, însă acesta a venit de la diavoli în minutul 40 atunci când Pogba a recuperat, Wan-Bissaka a centrat, Mings a ratat mingea iar Martial a profitat pentru a deschide - meritat - scorul.

Totuși, bucuria celor de la Villa nu a durat mult. În minutul 60, la doar trei minute de la golul lui Traore, Pogba este faultat în careu. Ce a urmat este probabil printre cele mai previzibile lucruri. Bruno Fernandes a executat. Bruno Fernandes a marcat. Portughezul a ajuns la al 19-lea gol în 30 de meciuri jucate în Premier League. La care se adaugă și 14 assisturi.

Chiar dacă United a continuat să atace și să-și creeze ocazii, defensiva diavolilor rămâne în continuare vulnerabilă iar centrările le-au pus în mod special probleme fundașilor în acest meci, astfel că Villa părea capabilă să egaleze oricând.

Totuși, elevii lui Dean Smith nu au făcut-o astfel că United ajunge la egalitate de puncte cu liderul Liverpool. Dacă se va merge în continuare așa, ne așteaptă un derby de foc pe 17 ianuarie, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212